FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ziua și atacul la adresa Stelei! Șumudică e ferm: "Nici pentru 5 milioane pe an nu fac asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 14:45

Nu trece nici o zi fără ca Marius Șumudică să o atace pe Steaua și pe antrenorul acestei formații. Tehnicianul Astrei a vorbit și despre o posibilă preluare a băncii Stelei. 

"Nu merg la Steaua nici dacă sunt plătit cu 5 milioane de euro pe an sau cu 500 de ce-o fi pe lună. Nu pot să lucrez la clubul ăla. Înainte de meciul cu CS U Craiova nu m-ar fi durut dacă aș fi pierdut, sufletește vorbind.

Sigur, profesional îmi doream să bat, am legat două victorii, iar acum urmează să batem pe Poli. M-am săturat să îi tot ajut pe steliști, să le dau jucători și datorită rezultatelor noastre să se bucure și să nu fie recunoscători.

Apoi să nu fie recunoscători și să mă înjure sau să spună că jucătorii sunt nepregătiți. M-au deranjat declarațiile din partea lor", a zis Marius Șumudică la Sport Total FM.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  22 Noiembrie 2016, 19:28

Cand te saturi de a fi ***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Noiembrie 2016, 18:11

Bietul mascarici Ninel... Dinamo i-a dat cu flit, la Steaua se auto-propune, dar cine sa-l ia in seama? Poate la AFCRB sau MCFRB sa aiba vreo sansa. Se-nscrie in PRU, il pune Diaconu pe lista de parlamentari, ca acolo merge chestia aia cu destu-n gura...

1258802267479225
Marian Ghergus  •  22 Noiembrie 2016, 17:33

Pe ei Sumi....pe mama lor de mizerii ceausiste.....*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close