FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ziua Z pentru Dolha: pleacă de la Dinamo?

Dolha a fost titular de drept in toamna +1   FOTO
Dolha a fost titular de drept in toamna

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 09:20

- Ema Dolha (31 de ani) trebuie să ofere astăzi un răspuns vizavi de propunerea de reînnoire a contractului scadent în iunie. Şefii i-au propus un nou acord valabil pe un sezon, în timp ce Ema vrea pe doi ani. Dinamoviştii studiază şi varianta aducerii bulgarului Ivan Karadzhov, 21 de ani, de la ŢSKA Sofia, pe care Ando l-a dorit şi în vară.

- Mijlocaşul ofensiv al lui Standard Liege, Gheorghe Grozav (20 de ani), are şanse mici să mai vină în Ştefan cel Mare, belgienii nefiind de acord cu varianta propusă de "cîini", împrumut pînă în vară cu opţiune de cumpărare.

- Dinamoviştii au prim-planul pentru achiziţionarea lui Raul Rusescu, atacantul de 22 de ani al Unirii, după ce au decis să-i împrumute la Urziceni pe fundaşul Ioniţă şi pe mijlocaşii Scărlătescu şi Marcu.

- Contractul albanezului Elis Bakaj a fost înregistrat la LPF, "cartea verde" este în posesia clubului, aşa că mijlocaşul poate evolua fără probleme sîmbătă, cu Sportul.

- Stoperul olandez Knol, 28 de ani, de la Sparta Rotterdam, refuză să vină în România să facă vizita medicală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  22 Februarie 2011, 17:36

IMPRESIA MEA E CA EMMA ARE OFERTA BUNA DE LA ASTRA !!!!! DINAMO , DACA VREA CU ADEVARAT SA-L TINA ,TREBUIE SA-I DEA O OFERTA PE MASURA !!!!! ORI PRIMA DE INSTALARE SI CONTRACT DE 120 000 SAU SALARIU DE 150 000 PE CEL PUTIN 4 ANI !!! IN ACESTE CONDITII EMMA VA FI RECUNOSCATOR CLUBULUI !!!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  22 Februarie 2011, 16:37

La cite a avut Ema de tras mai bine isi gaseste un loc in Ardeal unde fotbalistii "subtiri" nu sint luati la picioare de orice tigan cu bani! Au stiut cine e cind l-au luat si in loc sa creeze un zid de incredere si suport moral in jurul lui, l-au lasat de izbeliste! Daca Messi ar fi ajuns in Romania la virsta junioratului, vindea acum zarzavat de supa in Amzei!

contescu12345
contescu12345  •  22 Februarie 2011, 15:40

trebuie gasita o solutie ,este un portar bun......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează