FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Ziua Z » "U" Cluj află mîine dacă va juca pe Cluj Arena

Cluj Arena
Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 16:20

”Şepcile roşii” speră ca administratorul arenei, Consiliul Judeţean, să scadă din pretenţii în şedinţa de mîine


Contractul de închiriere al stadionului Cluj Arena, între "şepcile roşii" şi Consiliul Judeţean Cluj este departe de a fi încheiat. Chiar dacă Alin Tişe, preşedintele CJ, afirma că s-a ajuns la o înţelegere verbală, oficialii Universităţii nu sînt de acord cu anumite clauze impuse în contract.

"Problema nu e chiria, ci anumite clauze şi costuri pe care noi ar trebui să le suportăm şi nu mi se pare normal să o facem. Sînt convins însă că «U» va juca pe Cluj Arena mai devreme sau mai tîrziu. Şansele sînt foarte mari să jucăm cu FC Braşov pe Cluj Arena, dar doar dacă consilierii judeţeni vor valida mîine solicitările noastre", a afirmat Cosmin Irimieş, directorul executiv al "studenţilor".

Ruşii temători
Meciul de inaugurare a noii arene, "U" Cluj - Kuban Krasnodar, a stat şi el sub semnul întrebării. Ruşii s-au plîns clujenilor de lipsa de promovare a acestui meci. "Cei de la Kuban s-au interesat dacă mai jucăm cu ei sau nu, pentru că au auzit că nu sînt afişe prin oraşe care să anunţe evenimentul. Sper ca de mîine să vedeţi oraşul plin de bannere care vor promova întoarcerea Universităţii acasă", a menţionat Irimieş.


Cît ar putea încasa CJ Cluj pe fiecare meci al lui "U"
Chirie 7.500 de euro
Din publicitate 20.000 de euro
Loje 20.000 de euro
Bilete 10.000 de euro
Total 57.500 de euro


"Acest stadion a fost construit pentru ««U»» Cluj şi sînt convins că se va ajunge la o înţelegere convenabilă din care să aibă de cîştigat în special suporterii noştri"
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj


40.000 de euro costă un meci de Europa League pe Naţional Arena

9 luni este perioada pe care se întinde contractul care ar urma să fie semnat de "U" pentru închirierea Cluj Arena

CFR ţine partea autorităţilor
Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a poziţionat de partea autorităţilor în scandalul iscat. "Dacă se credea că se va juca gratis, cred că s-a calculat greşit. Nu se poate, nici nu are voie CJ Cluj să facă altfel. Sînt obligaţi să aducă venit, să închirieze, pentru că nu poate să fie o povară pe bugetul judeţean, pe banii tuturor, acest stadion şi trebuie să îl faci eficient. 15.000 de euro pe lună nu mi se pare mult. O chirie în jurul acestei sume am cerut şi noi Stelei şi nici nu a comentat. Nu mi se pare mult la ce condiţii oferă arena", a spus preşedintele Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
hapari
hapari  •  23 Septembrie 2011, 23:42
Postat de szi pe 22 Septembrie 2011, 19:48

DA, exista o singura echipa care joaca pe stadionul construit exclusiv pe bani lor, are si un nume: CFR 1907 CLUJ. Terenul este concesionat de stat, dar tot stadionul cu gazon, cu reflectoare etc. este construit pe banii clubului (pe intelesul tuturor: pe banii lui Paszkany si pe banii sponsorilor).

mars acolo idiotilor atunci si nu mai ravniti la lucrul altuia!in gruia,talhari blatuitori.noroc ca dinamo ,steaua si U va umple stadionul,ca voi nici peluza!

hapari
hapari  •  23 Septembrie 2011, 23:38
Postat de alpin pe 22 Septembrie 2011, 20:03

De ce "ar fi tare"?! Stadionul construit pe locul acesta a fost construit in 1911, pentru CFR Cluj!!! U Cluj nici nu exista atunci!!! In timp, stadionul a fost modificat, modernizat. Pe el au jucat si U Cluj si CFR Cluj. Apoi CFR si-a construit un alt stadion, al lor, prin 1973. Cei de la U, saraci fiind, au ramas sa joace aici dim mila municipalitatii! Ce ar vrea milogii de la U? Sa plateasca tot judetul chiria si utilitatile pentru ca ei sa joace gratis?!?

si aici vii cu acelasi comentariu,prostovane?a fost demolat ala de lemn si facut altul de beton,special pt U!!!du-te la impins vagoane!

george207
george207  •  23 Septembrie 2011, 01:09

dute muresan in mm si veziti de echipa aia ta de cacat! nu te mai baga in seama cu stadionul ca nu vei juca in campionat veci pe el!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close