FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - U CRAIOVA 2-1

Filipovici: "Craiova nu-şi merită locul din clasament, sînt echipe mult mai modeste"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Antrenorul Ceahlăului, Zoran Filipovici, a declarat că fotbalul şi-a întors faţa şi spre formaţia sa, care a obţinut o victorie în ultimele minute de joc, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, în etapa a 31-a.

"Ştiam că va fi un joc dificil. Craiova este o echipă greu de învins, greu de ucis. Am avut şi noroc, dar şi probleme timp de 90 de minute. Ei au fost periculoşi pe contraatac, mai proaspeţi ca noi. Dacă înainte am avut numai ghinion, astăzi fotbalul şi-a întors faţa şi la noi.

Am avut perioade bune în ofensivă şi fără Vasilache pe teren, dar marea noastră problemă rămâne ultima pasă şi şutul la poartă", a spus Filipovici în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul Ceahlăului a adăugat că Universitatea Craiova nu merită locul pe care îl ocupă în clasamentul Ligii I: "Craiova nu merită acum locul din clasament, sunt echipe mult mai modeste în campionat".

Filipovici a mai spus că îşi doreşte o victorie şi în următorul meci din campionat. "Chiar dacă şansele noastre sunt din ce în ce mai puţine pentru supravieţuire, tot timpul le spun jucătorilor că orice este posibil. Mergem la Piteşti pentru victorie", a spus antrenorul formaţiei din Piatra Neamţ.

Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  07 Mai 2010, 08:56

Bate Craiova pe CFR si le inchide la toti gura! FORTA STIINTA!

 •  05 Mai 2010, 21:51

respect fair playul si bunul simt de care da dovada acest antrenor insa craiova isi merita pe deplin din pacate locul , la cum joaca...

gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  05 Mai 2010, 19:44

eu zic ca ne meritam locul, la asa patron ma mir ca nu ne-am dus mai rau in cap ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează