FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Zotta a criticat dur arbitrajul: "Să ne lase Haţegan! Porumboiu şi Becali au dreptate!"

Haţegan a trecut cu vederea faultul comis de Scarlatache asupra lui Surdu în propiul careu.
Haţegan a trecut cu vederea faultul comis de Scarlatache asupra lui Surdu în propiul careu.

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 00:07

Preşedintele giuleştenilor, Constantin Zotta, acuză arbitrajul derby-ului şi influenţa membrilor CCA asupra brigăzii.

- Domnule Zotta, ce plusuri ar putea fi pentru Rapid la acest scor?
- Am văzut determinare şi sacrificiu, dar am pierdut două puncte şi cred că lupta pentru titlu e pierdută.

- Care a fost problema pentru Rapid?
- Există o mare problemă: arbitrajul! Lucrurile continuă în acelaşi sens, împotriva Rapidului, dar ce-am văzut astă-seară n-am întîlnit niciodată!

- Vă referiţi la penalty-ul neacordat...
- Nu doar atît! La meci au fost un observator de joc, unul de arbitri, plus un supervizor. Cu toate astea, înainte de start, domnul Lăzărescu, membru CCA, a intrat în cabina arbitrilor! Aşa ceva nu e posibil! Plus că domnul Huzu intervine la pauza meciului şi spune că n-a fost penalty! Ce să înţeleg?

- A fost vorba de o viciere de rezultat?
- A fost penalty evident la Surdu. Rapid nu a fost respectat, să ne lase Haţegan! Porumboiu şi Becali au dreptate în privinţa lui.

"Penalty clar, dacă n-ai forţă aici, în România, nu faci performanţă. Nu ştiu dacă arbitrul a influenţat scorul, dar trebuia sigur să acorde lovitură de pedeapsă" ( Rui Duarte, Rapid)

"Nu pot da vina pe cineva anume, toată echipa e vinovată. Am fost doar noi pe teren, e frustrant să ratezi victoria aşa" (Dani Coman, Rapid)

"Se dovedeşte că nu degeaba am ieşit zilele trecute să vorbesc despre arbitraj. Cred că i-a fost teamă arbitrului să dea penalty în favoarea noastră. Nu ne mai interesează titlul, în condiţiile astea" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Cum noi sîntem pedepsiţi atunci cînd greşim, aşa ar trebui să se întîmple şi cu arbitrii, după faze ca aceasta" (Dan Alexa, Rapid)

"Bine a făcut Haţegan că nu a dat penalty la Surdu!" ( Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gabriel5
gabriel5  •  02 Aprilie 2012, 12:37

Este clar, Hategan este arbitrul CFRului, pentru ca n-a dat 11m pt. Rapid. Si daca il dadea era tot arbitrul CFRului, ca a dat 11m contra lui Dinamo. Si in general, toti arbitrii care ii arbitreaza pe Steaua, Dinamo, Rapid si Vaslui sint arbitrii CFRului cind acestea nu cistiga. Asta ca sa nu mai pomenim de faptul evident, ca orice echipa are tupeul sa joace contra CFRului si sa piarda face blat incontestabil. Am uitat ceva din refrenele cele mai uzitate de media romaneasca ? Ma rog, si saracii ziaristi si comentatori TV trebuia sa traiasca si ei...cit mai bine, nu-i asa ?

cosmin_lazar
cosmin_lazar  •  02 Aprilie 2012, 10:39

In meciul cu Ceahlaul Rapid a primit un penalty gratuit. Nu l-am auzit pe Zotta sa spuna ceva.. Nu inteleg cum nesimtitul asta nu are putin respect pt fostii colegi sau actualii arbitrii. Si la Messi in sfert de finala de CL a fost penalty si ce daca? Sunt deacord ca se putea acorda penalty (desi a fost un duel fizic mai mult umar la umar) dar problema e altundeva, cand nu joci nimic, nu risti nimic si te multumesti cu un punct acasa in fata unei echipe acre e peste tine in clasament, nu meriti mai mult. Dinamo si Raoid au pacalit fotbalul aseara, eu as ace o lege si as stipula ca daca nu tragi minim 3 suturi pe poarta intr-un meci sa nu poti lua nici un punct.

sorineldobre
sorineldobre  •  02 Aprilie 2012, 09:53

Sa fim seriosi nu din cauza acelui penalty neacordat a pierdut Rapid 2 puncte aseara. Impotenta ! Incercati cu Viagra !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează