FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Zotta a explicat care este relaţia sa cu fotbaliştii de la Rapid: "Nu sînt prieten cu jucătorii"

Zotta l-a criticat pe Dinu Gheorghe.
Zotta l-a criticat pe Dinu Gheorghe.

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 23:30

Zotta a sărit la "Vamă" după ce fostul preşedinte din Grant îl acuzase că nu e în stare să menţină o atmosferă bună în vestiar.

Preşedintele executiv al Rapidului, Constantin Zotta, i-a declarat război lui Dinu Gheorghe, fostul conducător din Giuleşti. "Veţi vedea că acum, după ce a ajuns la Astra, va încerca să-l demită pe Vasile Avram sau pe Petre Buduru. Ăsta e Dinu Gheorghe! Eu n-am nimic cu el, dar dacă vrea război, atunci e alegerea lui", a spus oficialul din Giuleşti la GSP TV.

Zotta i-a răspuns lui "Vamă", după ce acesta îi reproşase că nu e apropiat de jucători: "Eu consider că un preşedinte trebuie să fie ca un părinte pentru fotbalişti. Sînt părinţi care îşi arată afecţiunea cît mai des posibil şi alţii care sînt mai reci, dar toţi îşi iubesc copiii! Nu e nici o problemă între mine şi fotbalişti sau între mine şi Răzvan Lucescu".

Săptămîna trecută, Dinu Gheorghe spusese la DigiSport: "Înainte de meciul de la Braşov, Răzvan a stat singur cu echipa la hotel timp de două zile. N-a trecut nimeni pe la ei. Zotta nu e apropiat de jucători şi nici nu ştie cum să aibă o relaţie bună cu ei".

"În momentul în care am aflat că Dinu Gheorghe se întoarce la Rapid aveam deja pe birou trei demisii de la oameni din club. Atît de mult era dorit el înapoi" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
stancuvlad
stancuvlad  •  02 Aprilie 2012, 12:37

sincer...atmosfera a fost destul de linistita pana sa apari tu in peisaj.....

martoru
martoru  •  02 Aprilie 2012, 01:53

doar cu bistarii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close