FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Zotta încinge derby-ul cu Steaua: "Pe Ilie Stan l-a luat valul"

Ilie Stan îl consideră pe Viorel Hizo un antrenor de modă veche, dar Zotta i-a dat replica tehnicianului stelist
Ilie Stan îl consideră pe Viorel Hizo un antrenor de modă veche, dar Zotta i-a dat replica tehnicianului stelist

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 15:38

Preşedintele Vasluiului îl ironizează pe Ilie Stan, după ce Gazeta Sporturilor a scris că actualul antrenor al Stelei a criticat în pauza unei emisiuni metodele învechite de antrenament folosite de Viorel Hizo la Vaslui:

"Cred că pe Ilie Stan l-a luat puţin valul după venirea la Steaua. Hizo lucrează tactic extraordinar, modern, jucătorii sînt pregătiţi la cel mai înalt nivel".

Vasluiul are o listă numeroasă de absenţi pentru meciul cu Steaua, din care nu va face parte însă Lucian Sînmărtean. Constantin Zotta confirmă Gazeta, care a anunţat astăzi că Lucian Sînmărtean va fi pe teren contra roş-albaştrilor:

"E adevărat, sînt şanse mari ca Sînmărtean să joace cu Steaua, ieri a făcut antrenament. În cazul lui Marius Constantin sper să rezolvăm cît mai repede şi să putem să-l trecem pe foaie chiar pentru următorul meci", a spus Zotta la sportro.

De ce ar trebui să se teamă Steaua de Sînmărtean:
Cifrele oferite de InStat îl plasează în echipa campionatului după primele 9 etape, forma foarte bună pe care o traversează vasluianul aducîndu-i şi prima selecţie la naţională în noul mandat al lui Piţurcă. Mai multe pe blogul lui Andrei Vochin

Vaslui - Steaua se va disputa duminică, de la 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
daniel68
daniel68  •  14 Octombrie 2011, 23:23

FOSTII CAVALERI AI FLUERULUI(ASA E CORECT;AM SCRIS SI EU EXACT CUM FLUIERA EI)))) pACAT CA NUMAI EXISTA MECIURI DE FOTBAL IN CURTEA SCOLII!!!!!!!! ERAU MAI ATRACTIVE DECAT ,,MAREA LIGA A LUI MITICA"))))))))))))0

daniel68
daniel68  •  14 Octombrie 2011, 23:17

Ce-mi plac fosti cavaleri ai fluierului1)) MAI ALES IN CALITATE DE CONDUCATORI!!! MA TOPESC DUPA EI!!!! oARE CARE CLUB A FOST PRIMUL CARE A PUS UN FUNCTIA DE CONDUCATOR UN FOST ARBITRU?????? RRRRRUSINICA RAPIDULETUL.RUSINICA NEA MIRCICA,RUSINICA STELUTA,RUSINICA NEA JIJI,RUSINICA ....ETC,!!!!! TOTI ,,E UN JEG"!!!!!!!!!!!!)))))))))))) FRATIOARII MEI DACA IUBITI FOTBALUL, HAI SA PROTESTAM (VREO 2 ETAPE),SA NUMAI PARTICIPAM LA EVENIMENT(SA NU CITIM PRESA,SA NU MERGEM PE STADIOANE,EFECTIV SA UITAM DE SUBIECT)SA VAD ,,PE UNDE SCOATE ASTIA CAMASA"!!!)))

fann_liverpool
fann_liverpool  •  13 Octombrie 2011, 19:02

tiki taka Barcelona eu cred ca va castiga Steaua cu 0-3 pentru Vaslui... :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează