FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Zotta ironizează refuzul galeriei Stelei de a veni în Giuleşti: "Şi MM în faţa cui îngenunchează?" :)

Pentru gestul său, de a pune echipa în genunchi, MM a fost pus la zid de mai multe foste glorii ale Stelei
Pentru gestul său, de a pune echipa în genunchi, MM a fost pus la zid de mai multe foste glorii ale Stelei

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 22:08

Constantin Zotta îi face o aroganţă omologului său din Ghencea, auzind că fanii Stelei nu vor merge în Giuleşti


Derby-ul Rapid - Steaua se joacă şi în afara gazonului. Disputa a fost încinsă de scandalul pe marginea numărului de bilete pe care Rapid le pune la dispoziţie roş-albaştrilor şi continuă la nivelul conducerii.

Auzind că galeria Stelei nu va fi prezentă la meci, Constantin Zotta, preşedintele Rapidului, a făcut o declaraţie prin care îl ironizează pe managerul general din Ghencea, Mihai Stoica. "Păi, dacă suporterii lor nu o să fie prezenţi duminică seara în Giuleşti, stau şi mă întreb în faţa cui o să mai îngenuncheze MM la finalul partidei?", a declarat Zotta.

Oficialul giuleştean face trimitere la gestul pe care Mihai Stoica l-a făcut în martie 2011, după un meci Steaua - FC Braşov 0-3. Atunci, MM le-a cerut jucătorilor şi antrenorilor să se aşeze în genunchi în faţa galeriei: "Toată lumea în genunchi, să moară mă-sa, că altfel nu mai scăpăm de ăştia!". Singurul care a refuzat atunci să-l asculte pe MM a fost Marius Lăcătuş.


5-1 pentru Rapid a fost cea mai categorică victorie obţinută de gruparea giuleşteană în istoria confruntărilor cu Steaua, meci disputat în primăvara lui 2010 pe Giuleşti

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
mihaienache
mihaienache  •  26 Aprilie 2012, 14:00

sa stea in genunchi in fata lui savulescu:))))) o sa devina prieteni buni !!!!....mimi fetita lui jijika:))

serpex
serpex  •  26 Aprilie 2012, 13:24
Postat de criticul89 pe 26 Aprilie 2012, 11:27

nu mai are omul voie sa glumeasca ca de apuca toti frustratii si apucatii sa insulte ! la asta va pricepeti cel mai bn ! la a arata cu degetul si la o inventa povesti pe care doar voi le credeti :)))))) traiti tata in lumea voastra imaginara ! poate intr-o zi realitatea va plesneste din plin ;)

Lasa ca si cand a declarat MM-u ca nu i se pare normal ca unul care injura o femeie de 8 martie sa primeasca trofeul fairplay ati inceput toti cu insulte si balacareli, desi nu a fost o declaratie atat de grava incat sa sariti in sus.Tot timpul va dati mai nevinovati ca altii si vedeti nenorocirile de la ceilalti, dar ale voastre nu.

ionut.07
ionut.07  •  26 Aprilie 2012, 12:20
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 26 Aprilie 2012, 11:39

zota si cu mimi...prostii fotbalului!

Sunt multi prosti in fotbalul romanesc, sportul nostru abundand de asemenea specimene, dar parca astia doi fac un concurs in privinta asta. Probabil, un plus pentru Mimita. Oricum, e buna ironia.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează