FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Zotta se ia de un jucător al Braşovului şi analizează înfrîngerea cu Botoşani: "Trebuie să ne trezim"

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 10 august 2013 14:11

Directorul general al stegarilor, Constantin Zotta, a analizat prestaţia echipei sale din înfrîngerea cu FC Botoşani, 1-2, şi consideră că diferenţa s-a făcut în a doua parte a jocului:

"Am făcut o primă repriză bună. Am avut trei ocazii mari, dar nu am reuşit să o băgăm în poartă. Sînt nemulţumit de evoluţia din a doua parte, cînd marea noastră greşeală a fost distanţa prea mare dintre linii."

Deşi spune că penaltyul Botoşaniului nu trebuia acordat, Zotta crede că principala cauză a înfrîngerii o reprezintă greşelile şi atitudinea jucătorilor săi: "Ambele goluri ale lor au plecat de la o posesie a noastră. La a doua reuşită a Botoşaniului, Păun pierde mingea cu o lejeritate de neînţeles. El trebuie să înţeleagă că fotbalul înseamnă sacrificiu. La penalty a fost o gravă eroare de arbitraj, dar nu mi-a plăcut faptul că nu am mai reacţionat  aşa cum eram obişnuiţi să o facem după primirea unui gol".

"Acum două zile ni s-a accidentat cel mai important om (Fonseca), dar nu mai contează acum. Noi am ajuns aici, noi trebuie să o scoatem. Trebuie să facem ceva ca etapa viitoare să jucăm mai bine decît la Ploieşti şi să învingem Oţelul" a mai adăugat conducătorul Braşovului.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
kmikaz
kmikaz  •  10 August 2013, 16:16

in liga 2-a e locul vostru , la astia care practica anti-fotbal.

gabriv
gabriv  •  10 August 2013, 15:24

Sa vedem cat ii tine „avantul” pe botoseneni!

inexistentus
inexistentus  •  10 August 2013, 15:00

Penalty indiscutabil... golul 2 al botosanenilor superb si... Paun de la FC Brasov suspendat 3 etape pentru injuraturi, bruscarea si lovirea unui jucator advers !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează