FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - RAPID, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Zotta se teme de răzbunarea lui Crăciunescu: "Ni se pregăteşte ceva"

Articol de , - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 21:43

Zotta se teme că Ion Crăciunescu se va răzbuna pe Rapid după ce giuleştenii au solicitat arbitrii străini


După ce l-au criticat dur pe Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, alb-vişiniilor le e frică de răzbunarea fostului arbitru FIFA. "Teama de o brigadă din ţară a crescut mai mult, după deciziile recente. Mă aşteptam ca măcar la meciurile importante să fie delegaţi arbitri străini, sînt foarte dezamăgit de aroganţa unora care vor să ne arate că albul e negru atunci cînd comentează unele faze la televizor. Chiar sînt curios cine o să ne arbitreze, iar dacă va fi cine cred eu, nici nu voi sta pe stadion!", a punctat preşedintele executiv Constantin Zotta. Rapidiştii se tem ca nu cumva la centru să se afle Cristi Balaj, suspectat ca fiind un simpatizant al CFR-ului.

Un alt motiv de îngrijorare îl reprezintă demersul recent al adversarilor din această seară. Conducerea clubului din Gruia a trimis o scrisoare către CCA în care anunţa că se opune delegării de arbitri străini la partidele din Liga 1.

"CFR-ul nu vrea arbitri străini pentru că a avut «norocul» de a avea parte de arbitraje corecte"
Ion Taban, preşedinte CA Rapid

Playtech: Andreea Mantea, BĂTUTĂ de Cristi Mitrea. Ce s-a întâmplat între ei


Comentarii (13)
lucian1674
lucian1674  •  07 Aprilie 2012, 20:16

Rapid va pierde azi. Imi place Rapid, uneori se creeaza o stare de spirit care da aripi echipei. Nu ma intereseaza etnia multora din cartierul Giulesti. Nu ma intereseaza ungurii din orasul meu, Tg Mures. Nu ma intereseaza turcii sau tatarii din Dobrogea. Iar cei care ii injura pe tigani sau pe unguri probabil nu-si cunosc strabunicii. Undeva toti am fost ceva, altceva. Nu e bine sa judecam asa. Revin la ce voiam sa precizez. Rapid, cred, va pierde. Era foarte bine cu Sumudica; se potriveste "masusa" la Rapid. Lucescu jr. a preluat nejustificat din galoanele tatalui sau si e mai mult selectioner decat antrenor. Iar Zotta...

tzii
tzii  •  07 Aprilie 2012, 15:04
Postat de unmaker pe 07 Aprilie 2012, 14:03

ce moaca de asasin are :)))))))

de mincinos

unmaker
unmaker  •  07 Aprilie 2012, 14:03

ce moaca de asasin are :)))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează