FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Zotta şi-a anunţat retragerea de la Rapid » Cînd va pleca şi de ce nu a făcut-o pînă acum

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 14:53

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, a dezvăluit că momentul în care se va despărţi de club nu este deloc departe.

Chiar dacă pînă la sfîrşitul acestui an nu va renunţa, este foarte posibil ca la începutul anului 2013 Zotta să nu mai ocupe vreo funcţie la Rapid.

“Cu siguranţă o să vină şi momentul în care voi pleca, nu e departe acest moment, pentru că eu chiar cred ca am dus destul de multe. Îl voi susţine pe Marian sau orice alt antrenor care va fi la Rapid, dar probabil că drumurile noastre se vor despărţi în viitorul apropiat. Oricum, pînă la sfîrşitul anului nu îi las”, a spus Constantin Zotta, conform dolce-sport.ro.

Zotta a explicat şi de ce a rămas la club chiar şi atunci cînd mulţi au făcut tot posibilul pentru a-l face să plece.

“Am rămas la greu, încercînd să ajut atunci cînd toata lumea a plecat, muncind cu greu în condiţii grele, cu jucători nemulţumiţi, cu angajaţi nemulţumiţi. Şi totusi am încercat să facem ceva”, a mai spus Zotta.

Conform onlinews.ro Constantin Zotta este nemulţumit de faptul că nu a mai fost plătit din vară, fiind în aceeaşi situaţie în care se află şi jucătorii.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (66)
zarqa
zarqa  •  04 Decembrie 2012, 15:27

Mai fratzilor, ia statzi asha !! Asociatia Sportiva Armata C-lung Moldovenesc ce evolua in prima liga din Romania a fost mutata, la initziativa unui "grad mare" rus, in Bucuresti. In orasul C-lung Moldovenesc functziona una dintre cele mai tari scoli militare din tzara, scoala condusa de ofitzeri rusi. Dupa aprox doi ani s-a numit CCA( Casa Centrala a Armatei Bucuresti) apoi (prin anii '70) Steaua.

vandersaar
vandersaar  •  02 Decembrie 2012, 22:47

Daca e sa vorbim de echipe interbelice, putem spune ca odata cu instaurarea regimului comunist cele doua echipe, respectiv Toporul si Carmen au fost inlocuite cu cele doua cluburi steaua si dinamo. De ce credeti ca se numesc dinamo si steaua ? Pentru ca in rusa e звезда si Динамо

sirceausescu
sirceausescu  •  02 Decembrie 2012, 22:39

du-te cu tot cu bodies .....lasa tinerii sa isi faca un viitor, sa lupte pt echipa si onoarea lor

Vezi toate comentariile (66)
Comentează