FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBALIST

EXCLUSIV Florin Tănase, victima propriilor obiceiuri: „Cine ar plăti 3 milioane de euro ar fi păcălit. Cade non-stop!”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images
Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 09:26 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 11:23

Impresarul sârb Zvonko Milojkovic consideră că Florin Tănase (27 de ani), golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, nu prinde un transfer în străinătate din cauza stilului său de joc.

Cu 24 de goluri în sezonul 2020/2021, Florin Tănase a fost golgheterul campionatului. Căpitanul lui FCSB a început decent și sezonul în curs, având 9 goluri în cont în primele 17 etape.

Deși clauza de reziliere a contractului său cu FCSB este de 3 milioane de euro, una relativ mică pentru un jucător aflat în teorie la vârsta maturității fotbalistice, nimeni nu se înghesuie să o plătească. Tănase a fost aproape să plece în această iarnă la Al Nasr Dubai, dar mutarea pare să fi picat în cele din urmă.

Zvonko Milojkovic: „Îl vinzi pe Tănase cu 3 milioane doar dacă păcălești pe careva”

Zvonko Milojkovic consideră că Tănase duce lipsă de pețitori din cauza stilului său de joc. 

„Florin Tănase, golgeterul vostru, are o clauză de reziliere de trei milioane de euro și nu plătește nimeni! Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!”, a spus impresarul sârb în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Man nu joacă în Serie B! Mihăilă n-a făcut mai nimic nici el! Nu mai aveți nicio școală!

- Zvonko Milojkovic 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali anunță ce a convenit cu Claudiu Keșeru: „Să nu-l aud că o să comenteze. Știe clar situația!”

Regina fazelor fixe » FCSB, echipa din Liga 1 cu cele mai multe goluri din momente statice. Loc surprinzător ocupat de CFR Cluj

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (30)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Ianuarie 2022, 07:33
Postat de grigs1981 pe 07 Ianuarie 2022, 23:25

Impresarul asta spune adevarul...de aici ar trebui sa porneasca reconstructia fotbalului romanesc.Nu mai vrem balet,vrem luptatori!Iar Tanase e o *** care i-a invatat si pe altii,in special pe Octavian Popescu,sa fie balerini ,sa plonjeze artistic...

impresarul spune adevarul, tu ai dreptate ca ne trebuie luptatori, dar cum sa faci asta? cand nu avem educatie? intr-o tara in care tzanca uraganul si florin salam sunt idoli, mai avem loc si de educatie? totul pleaca de la nivelul societatii, care in Romania este foarte scazut! inainte mai erau cativa fotbalisti pentru ca nu era nimic de facut afara de fotbal! azi pipite,manele,tatuaje, figuri! cand parintii vor intelege ca trebuie sa isi educe copiii, poate vom avea si societate, si sport! cine sa ii educe? Hagi? el nu poate ca nu are nici el asa ceva!

grigs1981
grigs1981  •  07 Ianuarie 2022, 23:25

Impresarul asta spune adevarul...de aici ar trebui sa porneasca reconstructia fotbalului romanesc.Nu mai vrem balet,vrem luptatori!Iar Tanase e o *** care i-a invatat si pe altii,in special pe Octavian Popescu,sa fie balerini ,sa plonjeze artistic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  07 Ianuarie 2022, 20:11
Postat de gazistu pe 07 Ianuarie 2022, 20:11

bravo impresarului sarb, ca ni le zice pe fata!!! pana acum numa prea noastra ii ridica in slavi ca obtinea pelantiuri cu Voluntari si Clinceni!!! sa-l vedem in Europa cu echipe de top mondial...Karaghandy, Malmo sau Dynamo Tbilisi.

presa* noastra

Vezi toate comentariile (30)
Comentează