Alte știri din fotbal
Meci mare la Arad! Corvinul Hunedoara - Dinamo se joacă în această seară
0
FC Argeș - Sepsi, nou-promovata vine să producă deranj la Mioveni » Echipe probabile
0
Csikszereda - CFR Cluj, primul meci al zilei în Superliga » Echipele probabile + cote
0
Vicecampioana României, spulberată în Europa Cup » A luat 8 goluri: „Asta e concluzia dureroasă”
0
Știri din fotbal internațional
Ce coincidență: i s-a întâmplat iarăși lui Istvan Kovacs, după scandal! » De data asta, nu a mai stat pe gânduri
0
Fiorentina - Frosinone, duel Drăgușin - Bîrligea în Serie A
0
Liverpool - Nottingham Forest, în etapa #2 din Premier League » Echipe probabile
0
Au făcut curățenie în propria peluză! Interziși pe viață: „Diverse cazuri de violență sexuală, fizică și psihologică”
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
8
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Un bărbat din Marea Britanie, căutat de 20 de ani în SUA, a fost prins după ...
Libertatea
Arsenalul nuclear al SUA, din nou în discuție. De ce mai multe arme ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
INTERVIU Ce e așa special la cel mai nou serial disponibil pe HBO Max: ...
Libertatea
mai d@bitocilor care va credeti suporterii ai fantomei voi sunteti 7 mii la meci pt ca olga a interzis adevarata echipa in oras , si lumea nu are unde sa mearga , plus ca o parte dintre voi se stie veniti cu autocarele :D ca sa dati cu stampila prezent
Milanezule,ACM a cui este ?A lui Berlusconi sau a Locuitorilor din Milano?Patrimonial vorbind?
Ai dreptate nici o suta nu a-ți fost,suporteri nu activisti.
Sa mori tu ca echipa asta infiintata acuma cateva luni era in anii 80 si a castigat titluri?
unde sunteti soarecilor care ziceati ca nu o sa fim nici 100 de insi la meciuri? :)) fu''tu''va''n gura de angajati :)))
au fost peste 10.000 de oameni lejer, tribuna II a fost plina, tribuna I mai mult de o treime, plus cei de la tr 0 si cativa pe la peluze! eu am dat bani pe bilet si o sa dau in continuare si o sa ma duc la meciurile lor cat o sa mai fie booveanu patron la FC U si o sa vina cu declaratii de genu "sînt banii mei, nocturna mea, scaunele mele"! ://www.youtube.com/watch?v=Zn_dMjdWkc8
Daca dispare Steaua tu ai tine cu Dinamo doar ca e din Bucuresti? Pentru ca majoritatea stelistilor nu-l inghit pe Becali, inseamna ca trebuie sa tina cu altcineva? Nu inteleg cum poate cineva din exterior sa se pronunte asupra situatiei din Craiova, de parca alegerea ar fi rezultatul unui algoritm logic.
Urla impartialitatea in voi ,jurnalistii mizdii
spre deosebire de rapid si fc u craiova , cs u a avut un adversar mult mai periculos tinand cont ca gloria bistrita a retrogradat din liga 1.
mare paguba ca nu se prezinta brutarul la meci cu echipa lui...0-3, si gata!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.