Alte știri din fotbal
Nicolescu îl notează pe Kopic » Cel mai slab capitol: „Nu poți să-i ceri”
0
Vești importante despre noul stadion Dinamo! Șefa CNI l-a inclus pe lista investițiilor prioritare ale statului pentru 2026
0
Intră la negocieri pentru transferurile lui Musi și Cîrjan!
0
Două transferuri ratate de Dinamo! Nicolescu i-a comparat pe Kopic și Campos: „Vede altfel lucrurile”
0
Știri din fotbal internațional
Inter a făcut anunțul despre viitorul starului lui Cristi Chivu: „Gonește ca un tren dintr-o altă dimensiune!”
0
Real Madrid a făcut oferta anului! Florentino Perez a pus pe masă 150 de milioane de euro pentru superstarul rivalei » A primit și răspunsul
1
Albion Rrahmani poate prinde transferul carierei » Italienii au început negocierile
0
Programul meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal 2026 în prima săptămână, 11-18 iunie
1
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Semnalele misterioase din spațiu își dezvăluie secretele după descoperirea ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Cazul șoferului de TIR care a provocat carambolul din Constanța. Poate o ...
Libertatea
mai d@bitocilor care va credeti suporterii ai fantomei voi sunteti 7 mii la meci pt ca olga a interzis adevarata echipa in oras , si lumea nu are unde sa mearga , plus ca o parte dintre voi se stie veniti cu autocarele :D ca sa dati cu stampila prezent
Milanezule,ACM a cui este ?A lui Berlusconi sau a Locuitorilor din Milano?Patrimonial vorbind?
Ai dreptate nici o suta nu a-ți fost,suporteri nu activisti.
Sa mori tu ca echipa asta infiintata acuma cateva luni era in anii 80 si a castigat titluri?
unde sunteti soarecilor care ziceati ca nu o sa fim nici 100 de insi la meciuri? :)) fu''tu''va''n gura de angajati :)))
au fost peste 10.000 de oameni lejer, tribuna II a fost plina, tribuna I mai mult de o treime, plus cei de la tr 0 si cativa pe la peluze! eu am dat bani pe bilet si o sa dau in continuare si o sa ma duc la meciurile lor cat o sa mai fie booveanu patron la FC U si o sa vina cu declaratii de genu "sînt banii mei, nocturna mea, scaunele mele"! ://www.youtube.com/watch?v=Zn_dMjdWkc8
Daca dispare Steaua tu ai tine cu Dinamo doar ca e din Bucuresti? Pentru ca majoritatea stelistilor nu-l inghit pe Becali, inseamna ca trebuie sa tina cu altcineva? Nu inteleg cum poate cineva din exterior sa se pronunte asupra situatiei din Craiova, de parca alegerea ar fi rezultatul unui algoritm logic.
Urla impartialitatea in voi ,jurnalistii mizdii
spre deosebire de rapid si fc u craiova , cs u a avut un adversar mult mai periculos tinand cont ca gloria bistrita a retrogradat din liga 1.
mare paguba ca nu se prezinta brutarul la meci cu echipa lui...0-3, si gata!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.