Alte știri din fotbal
Victor Angelescu a confirmat transferul care încheie mercato la Rapid: „Am plătit! Costel nu are cum să fie nemulțumit”
1
Ce a făcut Matteo Duțu la Sibiu, imediat după Hermannstadt - Dinamo: „Tânăr cu suflet matur”
0
Andrei Nicolescu, laude în direct pentru titularul lui Dinamo: „Cel mai bun din România!”
0
Transfer-surpriză REZOLVAT de Rapid! Întâmpinat de Bolgado la București, urmează să semneze contractul
3
Știri din fotbal internațional
Chivu a întârziat la conferință, italienii au ascultat cu răsuflarea tăiată ce a urmat: „Familia pe primul loc, îmi neglijez îndatoririle de soț și tată!”
0
Nota primită de Cristi Chivu, după revenirea epică a lui Inter
0
Condus 2-0 de Pisa, Cristi Chivu și-a scos jucătorul în minutul 34! A urmat ceva de poveste pentru Inter
8
„Plin de amărăciune, probabil nu primește sex acasă!” » Antonio Conte a fost făcut praf de fostul său golgheter
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Posesorul unui Ferrari de 38,5 milioane de dolari și-a dezvăluit ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Andra a început să plângă în emisiunea „La Măruță”: „Nu pot să cred”! Ce a ...
Libertatea
:))) E fotbalist prietene :)) il doare in lula de injuraturi ( poate chiar il motiveaza) Tu chiar crezi miturile cu fotbalisti care tin trup si suflet cu o echipa ? :))) Asta e valabil decat in cazul suporterilor .. ..chiar exista si o vorba celebra in sensul asta ..dar i mi scapa acum. T e salut cu respect si toata lumea pe oblemenco sa vada booveni un club profesionist.
In primu rand meciu e CS - FC nu asa cum scriu jurnalistii GSP. Toti se declara suporterii ai lu FC iar la mitinguri vin 100 de oameni, jucatorii nu au incasat nici un salariu, mititelu e vai mama lui. FC nu prinde anu nou, se desfinteeaza, hai Rapidu (nici noi nu suntem mai breji)
Nici nu sti cat de curios sunt . Pacat ca nu a lasat intrarea gratis pentru toata lumea. Veniti cat mai multi la tribuna a2a ca de acolo se aude mai bine( doar de acolo filmau prietenii booveanului la meciul cu resita ..nu? )
Vedem pe 23. Nu mai e mult.
Puteti sa bateti si cu 7-0. Important e sa vada Ferfelea cum e sa-ti iei prin gura la tine acasa :)))
Am vazut..500 la ultimul mare meci al vostru in mare grandele alenatore napoli cerea sa veniti in numar cat mai mare :)))
Un scurt 3-0 sa planga boovenii. Sper sa veniti in numar mare ( dar ma indoiesc).
E bine si 4000. Clonatii nu se duc la stadion nici moca. La 15 lei biletul tot noi o sa fim mai multi :)))
Uitati sa spuneti ca au pus in vanzare doar 4 000 de bilete.
Demolati clona!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.