Alte știri din fotbal
Pe cine a remarcat Basarab Panduru după FCSB - CFR: „Formidabil”
0
Andre Duarte nu va uita prea curând primul meci la FCSB: „Rău! Normal că suporterii au făcut asta”
0
Debut de poveste în FCSB - CFR, la 3 zile după prezentare: „De asta e foarte greu în străinătate”
0
Raul Rusescu a numit omul meciului din FCSB - CFR Cluj: „Superb! A făcut diferența”
0
Știri din fotbal internațional
Masacru în Mexic, cu cinci luni înainte de Campionatul Mondial » Au fost împușcați pe terenul de fotbal: sunt cel puțin 11 morți!
0
Nota lui Ionuț Radu și ce scriu spaniolii, după eșecul din ultima etapă în care a primit 3 goluri
0
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
2
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în Arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Cum se transformă în iad viața celor care fug de Putin. Documente secrete ...
Libertatea
AVEM O ECHIPA BUNA ...CA SA DEVENIM SI MAI BUNI MAI AVEM DE MUNCIT ...ACUM SA AVEM LINISTE LA ECHIPA .ESTE IMPORTANT CA NOI SA PLATIM SALARIILE LA TIMP ...
Vreau ca echipa asta si CSM Rm valcea sa promoveze:au salariile la zi si jucatori valorosi,vreau ca Steaua sa aiba adversari de calibru.
Păcat că echipe cu tradiţie ca UTA, FC Bihor, Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureş sunt nevoite să se terfelească jucând în cocina oltenisto-frf-istă a seriei B2! Pe bistriţeni nu-i compătimesc, ei sunt dintre artizanii Cooperativei, aşa că sunt în elementul lor!
la faza golului ....fundasul advers fuge din calea mingii. ai bani de blaturi, castigi......nu ai, stai in pluton.
Omogenitatea si relatiile de joc le poti crea in timp, dupa multe jocuri. Lotul e bunicel, atmosfera la echipa e ok, pacat ca s-a accidentat Dragicevic. Imi placea foarte mult, ca tehnica si viteza. Doar Brac a jucat in primele 7 etape, iar fundasii laterali, Stancu si Carja, in 6 din cele 7 etape. In rest schimbari de la meci la meci si pe posturi si in componenta echipei. Construim greu si pierdem inca prea multe mingi. Experienta catorva jucatori ne-a ajutat sa castigam din faze fixe. Ferfelea, care nu va juca cu FC Olt, va fi o pierdere remarcabila. Sper sa facem cit mai multe puncte in cele 5 partide, ramase de disputat. FORZA STIINTA=CS UNIVERSITATEA CRAIOVA!
Cine poate sa spuna ce inseamna Craiolguta? O fi echipa vecinei mele Crai Olga si eu nu stiu?!
Stim ca nu mergem deloc brici ...nu inscriem decat din faze fixe ,,,dar au inceput meciurile cu adversarii cotati mai slab decat noi ...Stanga are mult de lucru daca vrea o formatie competitiva ...nu mi place faptul ca au disparut sarbii din formatie ...Sin ,Draghicevici ...este bine cum s a inceput ...o echipa alcatuita din sarbi si romani ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.