Alte știri din fotbal
LPF nu se mai joacă! Propunere pentru o măsură drastică: „Prima dată ai un avertisment, a doua oară avem o problemă”
0
Moment nemaiîntâlnit pe un stadion din România » Ce se întâmplă astăzi pe șantierul arenei de 100 de milioane de euro
0
Adrian Mutu a intervenit în „cazul Octavian Popescu”: „Nu e drog, se inhalează. Cei de la FCSB să-și pună semne de întrebare”
4
Gigi Becali, anunț-„bombă”! Ofertă pentru Edi Iordănescu: „Îți dau dublu față de cât vrei tu”
7
Știri din fotbal internațional
Tuchel și-a amintit de meciul cu Mexic de la Mondial și are un regret inedit: „Ca să păstrez ceva din asta în corpul meu pentru totdeauna”
0
„Nimeni nu se plictisește la meciurile lui Real Madrid” » Ce a spus Jose Mourinho după victoria dramatică
0
Real Madrid, victorie dramatică în prelungiri » Salvatorul neașteptat în thriller-ul cu 5 goluri
0
Leo Messi, convocat la națională după retragere! » Motivul deciziei din Argentina
0
Lifestyle
Arbitra a pozat în bikini: „Să intervină VAR!”, apoi s-a revoltat: „Corpul meu nu e o invitație”
0
În ziua în care Arena Națională a primit din nou finala Europa League, GSP dezvăluie dezastrul care i-a fost ascuns lui Ciprian Ciucu: „Nu ne lasă să-i spunem primarului!”
10
Revolta campioanelor olimpice împotriva actriței Sydney Sweeney: „Urăsc din tot sufletul ce a făcut”
8
După US Open, noua senzație a tenisului feminin a defilat în trei ținute diferite la Săptămâna Modei de la New York
0
Violențe la protestul fermierilor din fața Guvernului. Jandarmii au folosit ...
Libertatea
Arabia Saudită, lovită din toate părțile. Trump refuză să sprijine militar ...
Adevărul
Se naște greu și scump! Polivalenta din România la care se lucrează de 10 ...
GSP SPECIAL
Verdict dur dat de un judecător la adresa SRI, într-un caz de expulzare ...
Libertatea
Sa va f/u/t - in - c/u/r prin gat de molii clonate! "forza.stiinta", "stiintaucv" si "craioveanu91", trei aberatii genetice, trei carii intelectuale intr-un singur corp: corpul p/r/o/s/t/u/l/u/i!
Bai esti nebun? Tu nu ai inteles pana acum ca sentimentele nu se tranzactioneaza? La promovarea Clonei or sa fie prezenti pe stadion pensionarii care vor primi bilete gratis, angajatii din regii, asistatii social, membrii de partid si, bineinteles, tampitii! Mai bine sufar alaturi de iubirea mea, adevarata Stiinta, rugandu-ma sa scapad de acest cancer numit Mititelu, DAR CU SIGURANTA NU VOM TRADA NICIODATA! Sper ca ai inteles de ce noi suntem normali si voi nu!
timpul nu iarta pe nimeni ! sunt convins ca o sa fii pe stadion la promovarea Stiintei ( cea adevarata nu cele 10 societati fantoma ale lui mititelu) . Prea multi ani pierduti din cauza unor oameni avuti sau neavuti !!!
E regele junglei booveanul...
omule eu nu ma mai cert dar nu ma poti convinge ca cs adevarata stiinta ....nui vina mea ca fc a intrat pe mina saracului ... vedetiva de echipa voastra dar nu mai isistati ... incep sa va inteleg daca voi vreti o echipa in craiova dar eu din arad nu vreau numai fotbal ,vreau acel fotbal sal joace adevarata FC UNIVERSITATEA CRAIOVA fara jegosul de mititelu
sezione ultra face parte din ASR asociatia suporterilor romani au avut intalniri cu celelalte grupari din romania steaua dinamo brasov petrolul si oamenii au inteles ca Stiinta a renascut ,nu am luat locul nimanui ,nu am furat echipa niciunui oras cum a facut aek bragadiru pur si simplu am renascut de unde ramasesem adica din liga 2a. ://www.youtube.com/watch?v=vWuc2lPiVZE ia si convinge-te ,peluza sud e compromisa demult toata tara a vazut :)
cum frate nu intelegi ...:) pai daca blondu toata ziua e cu el prin filmari pe la interviuri peste tot, e catelu aluia iar preda e portar la el cum sa ia atitudine pai astia 2 sunt liderii la peluza sud, oamenii sunt compromisi demult hai sa fim seriosi :) e clar ca lumina zilei, de ce crezi ca suporterii stelei ,ai lu dinamo si petrolul au inteles situatia cu cealalta echipa cs universitatea craiova??
Numai DUMNEZEU ne mai poate scapa de acest individ asa ceva nu am vazut in viata mea . Ce nu inteleg este faptul ca suporterii nu iau nici o masura , parca sunt sedati de minciunile taranului.
ba daca tocmai acum ti-ai dat seama de mititelu :))...eu sunt cel mai mare fan al craiovei userii mai vechi ma stiu de pe aici de 5-6 ani imperator si restul dar acum 3 ani cand nenoro citul asta a desfiintat echipa am incetat sa mai cred in el, omul e paranoia de balaceanca numai pe batutii in cap ii mai prosteste, bigdig face panarama de voi omul e destept , nici fiuso atacantul nu mai crede in nimicura asta, avem o echipa care ne reprezinta si avem spiritul acesteia cu fostele glorii, fc booveni e istorie
:))))))) gu noiul asta chelios din booveni crede ca e buricul pamantului, amza pellea macar juca teatru a fost un geniu, dar ra hatul asta face oltenia de ras:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.