Alte știri din fotbal
Raul Rusescu, tulburat de imaginile de la GSP Live: „Dezastru! Nu pot să mă uit!”
0
Uitat de Bergodi pe bancă, pleacă de la U Cluj la finalul sezonului
0
Ioan Andone nu poate să uite: „Îi curgeau dinții, n-ai văzut așa ceva! Știi ce a scris arbitrul în raport?!”
1
Ioan Becali anunță plecarea lui Andrei Borza de la Rapid: „Așa au făcut și cu Kvaratskhelia!”
1
Știri din fotbal internațional
Luis Enrique dă de pământ cu criticii: „Am analizat 5 ore. Priviți doar ce-au făcut Kane și Dembele! Incredibil!”
0
Gaziantep - Beșiktaș, al doilea meci al lui Mirel Rădoi în Turcia
0
Florinel Coman, cale liberă spre FCSB? Ce se întâmplă în Qatar
1
Jurgen Klopp a ales echipa pentru care revine în antrenorat
0
Lifestyle
Ion Țiriac, dezvăluire din comunism: „Aveam pașaportul pe care 99% dintre români nu-l aveau!”
5
Florin Prunea are de 15 ani o amantă, soția îl desființează: „Să-i fie rușine, nu e un bărbat divorțat! Ce învață copiii de la el?”
11
Andreea Hanca a atras toate privirile la Liga Liceelor » Motivul apariției neașteptate în Polivalentă
3
Jucătoarea de tenis care a pozat în Playboy divorțează după 16 ani: „Diferențe ireconciliabile”
10
Ștefan, bărbatul din Brașov care a murit acasă după ce s-a prezentat la UPU ...
Libertatea
Reprezentanții Palestinei și Israelului au refuzat să-și dea mâna la ...
Adevărul
Era idolul lui Dobrin! Cine a fost misteriosul Pericle Valeca, fotbalistul ...
GSP SPECIAL
Sancțiunea CNA în cazul Realitatea Plus, întoarsă „din pix” de judecători. ...
Libertatea
Sa va f/u/t - in - c/u/r prin gat de molii clonate! "forza.stiinta", "stiintaucv" si "craioveanu91", trei aberatii genetice, trei carii intelectuale intr-un singur corp: corpul p/r/o/s/t/u/l/u/i!
Bai esti nebun? Tu nu ai inteles pana acum ca sentimentele nu se tranzactioneaza? La promovarea Clonei or sa fie prezenti pe stadion pensionarii care vor primi bilete gratis, angajatii din regii, asistatii social, membrii de partid si, bineinteles, tampitii! Mai bine sufar alaturi de iubirea mea, adevarata Stiinta, rugandu-ma sa scapad de acest cancer numit Mititelu, DAR CU SIGURANTA NU VOM TRADA NICIODATA! Sper ca ai inteles de ce noi suntem normali si voi nu!
timpul nu iarta pe nimeni ! sunt convins ca o sa fii pe stadion la promovarea Stiintei ( cea adevarata nu cele 10 societati fantoma ale lui mititelu) . Prea multi ani pierduti din cauza unor oameni avuti sau neavuti !!!
E regele junglei booveanul...
omule eu nu ma mai cert dar nu ma poti convinge ca cs adevarata stiinta ....nui vina mea ca fc a intrat pe mina saracului ... vedetiva de echipa voastra dar nu mai isistati ... incep sa va inteleg daca voi vreti o echipa in craiova dar eu din arad nu vreau numai fotbal ,vreau acel fotbal sal joace adevarata FC UNIVERSITATEA CRAIOVA fara jegosul de mititelu
sezione ultra face parte din ASR asociatia suporterilor romani au avut intalniri cu celelalte grupari din romania steaua dinamo brasov petrolul si oamenii au inteles ca Stiinta a renascut ,nu am luat locul nimanui ,nu am furat echipa niciunui oras cum a facut aek bragadiru pur si simplu am renascut de unde ramasesem adica din liga 2a. ://www.youtube.com/watch?v=vWuc2lPiVZE ia si convinge-te ,peluza sud e compromisa demult toata tara a vazut :)
cum frate nu intelegi ...:) pai daca blondu toata ziua e cu el prin filmari pe la interviuri peste tot, e catelu aluia iar preda e portar la el cum sa ia atitudine pai astia 2 sunt liderii la peluza sud, oamenii sunt compromisi demult hai sa fim seriosi :) e clar ca lumina zilei, de ce crezi ca suporterii stelei ,ai lu dinamo si petrolul au inteles situatia cu cealalta echipa cs universitatea craiova??
Numai DUMNEZEU ne mai poate scapa de acest individ asa ceva nu am vazut in viata mea . Ce nu inteleg este faptul ca suporterii nu iau nici o masura , parca sunt sedati de minciunile taranului.
ba daca tocmai acum ti-ai dat seama de mititelu :))...eu sunt cel mai mare fan al craiovei userii mai vechi ma stiu de pe aici de 5-6 ani imperator si restul dar acum 3 ani cand nenoro citul asta a desfiintat echipa am incetat sa mai cred in el, omul e paranoia de balaceanca numai pe batutii in cap ii mai prosteste, bigdig face panarama de voi omul e destept , nici fiuso atacantul nu mai crede in nimicura asta, avem o echipa care ne reprezinta si avem spiritul acesteia cu fostele glorii, fc booveni e istorie
:))))))) gu noiul asta chelios din booveni crede ca e buricul pamantului, amza pellea macar juca teatru a fost un geniu, dar ra hatul asta face oltenia de ras:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.