FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

3000 de oameni au asistat la succesul celor de la Chindia cu Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 10:25

Chindia s-a impus clar la debutul în noul sezon după o victorie cu 3-1 obţinută acasă, pe stadionul Eugen Popescu, în prezenţa a circa 3000 de spectatori, în meciul cu FC Academica Clinceni.

În lipsa lui Cristi Cherchez, principala armă ofensivă a gazdelor, rolul de realizator a fost preluat de mijlocaşul Georgian Honciu. Acesta a reuşit o dublă, în minutele 16 şi 62, contribuind decisiv la succesul formaţiei antrenate de Nicu Croitoru.

Între cele două reuşite ale lui Honciu s-a intercalat şi golul lui Neguţ, un alt jucător obişnuit cu golul la Chindia.

Dealtfel, din cele 30 de goluri marcate în acest campionat de Chindia, trio-ul Cherchez- Neguţ-Honciu are nu mai puţin de 29 (!!!) " Nu abandonăm lupta. Dacă traversăm cu bine primele etape, iar jocul rezultatelor ne este favorabil, putem încă spera la primele locuri", a anunţat preşedintele dâmboviţenilor, Marcel Ghergu.

Citește și:
Face dezvăluiri interzise despre fotbaliștii de primă ligă: „Mi-am mărit sânii pentru el”
Campionate
Face dezvăluiri interzise despre fotbaliștii de primă ligă: „Mi-am mărit sânii pentru el”
Sala ultramodernă din Tulcea este 96% finalizată! Imagini spectaculoase
Sporturi
Sala ultramodernă din Tulcea este 96% finalizată! Imagini spectaculoase
Daniel Pancu intervine, după anunțul lui Nelu Varga: „În cazul ăsta, nu mai rămân la CFR!”
Superliga
Daniel Pancu intervine, după anunțul lui Nelu Varga: „În cazul ăsta, nu mai rămân la CFR!”
Mulțumim, Mirel Rădoi! » Conturile clubului au „explodat”: sumă uriașă venită de la UEFA pentru parcursul european
Superliga
Mulțumim, Mirel Rădoi! » Conturile clubului au „explodat”: sumă uriașă venită de la UEFA pentru parcursul european
FOTO Cel mai mare food hall din Europa de Est, în România. Este dezvăluit primul val de branduri
Profit.ro
FOTO Cel mai mare food hall din Europa de Est, în România. Este dezvăluit primul val de branduri
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Adrian Porumboiu, dezlănțuit după Turcia – România: „Vrem să batem cu ăsta? Nu ți-e rușine, porcovane?”

„Imigranții l-au băgat în comă în 5 minute!” » Neamțul celebru din România critică DRASTIC Germania: „Acesta e adevărul! Sunt creștin, nu vreau să fim țară musulmană”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează