FOTBAL  »  LIGA 2  »  SHOW ÎN LIGA 3

A dat 7 într-un meci » Ove Marin a făcut spectacol într-un meci în care echipa sa a câștigat cu 17-0!

Marin (stânga) are deja propriul său site cu fotografii şi clipuri video // foto ovem.ro
Marin (stânga) are deja propriul său site cu fotografii şi clipuri video // foto ovem.ro

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

La doar 18 ani, Ovidiu "Ove" Marin a marcat 7 goluri în L3, iar Chiajna II a învins cu 17-0!

Problemele financiare din fotbalul românesc sunt mult mai adânci în liga a treia, unde inclusiv echipele care trag la promovare sunt nevoite să se retragă, cazurile Slatinei sau Sighetului. Cele care aleg să continue campionatul primesc 17 goluri pe meci! E cazul celor de la Urban Titu.

Sâmbătă, în deplasarea de la Chiajna II, dâmboviţenii au încasat 7 goluri în prima repriză şi 10 în cea secundă. "Vinovat" a fost şi Ovidiu "Ove" Marin. Un puşti născut în 1998, în vârstă de 18 ani, care a înscris de 7 ori!

Vrea la lot

Primele 5 au venit în prima repriză, minutele 23, 26, 37, 40 şi 43, iar ultimele două pe final, în minutele 70, 81. Ieri, primul care a răspuns la telefon a fost tatăl. "Şi acum e la fotbal, nu se opreşte! I-am zis să se mai odihnească, dar el nu, fotbal, fotbal, fotbal!", s-a amuzat bărbatul.

Care n-a lipsit de la partidă şi a fost felicitat de toată lumea. Acum, Ove aşteaptă un semn de la loturile naţionale. "N-a fost decât la selecţii, a luat şi nota 9,50 pe fişă. Dar n-a prins niciodată primii 28!".

Oferte din Germania şi SUA!

Tatăl fotbalistului, George Marin, povesteşte că Ove a fost urmărit de echipe atât din ţară, precum Dinamo, însă şi din străinătate, având oferte din Germania şi SUA. "Am zis să-l ţin aici, să-şi termine liceul. N-am 7 copii să le dau unul, să merg 40 de ore ca să-l duc în SUA! Oricum, nu-i dai tu minge pătrată să-l faci fotbalist. Dacă e să iasă, iese şi din apă!", spune Marin senior.

"Joacă în spatele vârfului, al doilea atacant. Chiar dacă are doar 18 ani, are şi propriul site, ovem.ro!"
George Marin, tatăl lui Ove Marin

6 anişi jumătate avea Marin când a început fotbalul la juniorii Concordiei

Ove Marin: "Mi-au intrat primele cinci şuturi!"

Puştiul povesteşte cum a marcat ieri şi cine i-a împins de la spate la partida cu Titu.

- Felicitări, Ove, mai greu să dai 7 goluri într-un meci!
- Mulţumesc. Chiar, nu dădusem decât maximum patru, dar asta la juniori. Iar Urban am înţeles că a venit cu echipa bună, împotriva căreia jucasem şi în tur.

- Cum le-ai dat?
- Al doilea cu stângul, în rest cu dreptul toate. Dar am avut şi şansă. Şi mie, şi colegilor ne-a intrat tot. Eu am tras de cinci ori la poartă în prima repriză. Am dat 5 goluri!

- Cine v-a împins totuşi de la spate?
- Am avut şi jucători de la echipa mare. A contat foarte mult că a jucat Marian Constantinescu. Ştie cum să ne aşeze în teren, ne dirijează excelent. Şi Răsdan, şi Grădinaru au intrat foarte bine.

- Aştepţi Liga 1?
- E mai greu acum. Situaţia e dificilă, ei încearcă să se salveze, nu cred că-şi permit experimente. Dar mi-ar plăcea să prind măcar banca la un meci de L1.

"Mi-au zis colegii, în glumă, că trebuia să mai păstrez nişte goluri şi pentru meciurile următoare"
"Ove" Marin, atacant Concordia Chiajna ll

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează