FOTBAL  »  LIGA 2  »  VICTORIA BRĂNEŞTI

A doua echipă căzută în aceeaşi zi! Victoria Brăneşti a fost dezafiliată

Articol de , - Publicat miercuri, 29 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 februarie 2012 16:25

După ce Săgeata Năvodari s-a retras din seria B1 a ligii secunde, Victoria Brăneşti a fost şi ea dezafiliată

 

Echipele cad precum spicele în Liga a II-a. Prima a căzut Arieşul Turda, "lanterna roşie" din seria B2. A urmat, în această dimineaţă, Săgeata Năvodari, una din pretendentele la promovare. Victoria Brăneşti este cea de-a treia grupare despre care se ştie sigur că nu va mai juca începînd din retur.

Echipa trebuia să plătească restanţele salariale pînă pe 17 februarie. Termenul a fost amînat pînă azi, dar ilfovenii nu au putut demonstra plata salariilor şi au fost dezafiliaţi de către Liga Profesionistă de Fotbal. Puţinii jucători rămaşi la echipă vor preda echipamentele şi vor deveni liberi de contract.

"Am auzit şi eu despre decizie. Îmi pare rău că un club cu istorie ca Brăneştiul s-a desfiinţat, însă este bine pentru mine că pot juca din nou fotbal şi pot fi transferat la orice echipă în această iarnă", a declarat, pentru gsp.ro, Vasile Olariu. Fotbalistul evoluase deja pentru două echipe (PFK Oleksandria - Ucraina şi Victoria Brăneşti), ceea ce îl făcea ineligibil pentru a juca la o a treia.


Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează