FOTBAL  »  LIGA 2  »  AREST

A îmbrăcat tricoul naționalei și acum a fost arestat preventiv pentru infracțiuni incredibile

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 17:59

Fotbalul călărășean a fost lovit de o veste total neașteptată astăzi, cînd a fost anunțat că un jucător de Liga a 4-a, care a cochetat cu naționala, a fost arestat.

Petre Peniță, 22 de ani, joacă acum la Dunărea Ciocănești în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic și astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de minori, proxenetism și influențarea declarațiilor, anunță site-ul mariustuca.ro.

CONVOCAT LA NAȚIONALĂ

Jucătorul e foarte cunoscut în fotbalul călărășean, mai ales după ce la sfîrșitul anului 2014 a îmbrăcat tricoul echipei naționale, fiind printre cei convocați după o selecție a jucătorilor U21. Atunci evolua în Liga a 3-a la Înainte Modelu.

Evoluția foarte bună l-a propulsat în atenția unor echipe precum Oțelul Galați, FC Brașov și Gloria Buzău, însă formația din Modelu s-a opus unui transfer, iar Peniță nemulțumit de salariu pe care-l primea s-a despărțit de Înainte Modelu.

În cele din urmă a devenit jucător liber de contract și a semnat cu Dunărea Ciocănești, iar în această iarnă ajunsese la un acord cu Avîntul Dor Mărunt, de la care urma să primească un salariu lunar de 3.000 de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close