FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECARE

A plecat de la Baia Mare pentru a semnat cu o echipă din Liga a 3-a! Unde va antrena Toma

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 13:11

Dorin Toma, antrenorul care s-a confundat în ultimii ani cu FCM Baia Mare, a acceptat o nouă provocare profesională.

Tehnicianul a preluat o echipă de Liga a III-a, Viitorul Ulmeni, care se antrenează chiar pe stadionul din Dealul Florilor.

"Nu este un pas în spate pentru mine, din punct de vedere profesional, deşi am antrenat sezonul trecut în Liga a II-a. Vrem să facem la Ulmeni o echipă competitivă chiar dacă acum ne bazăm, în general, pe jucători tineri.

Am vrut să transfer câţiva jucători pe care i-am avut la Baia Mare dar mi-a fost imposibil. Mult bine clădită financiar decât noi, echipa AFC Comuna Recea ne-a suflat respectivii fotbalişti", a precizat Toma la Sport Total FM. În prima etapă a noului sezon, formaţia din Ulmeni va juca, acasă, cu CS Oşorhei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează