FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

A plecat de la U Cluj după eșecul cu Ripensia! » Sabău, declarații „înțepătoare”: „În momentele grele se văd oamenii tari”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 15:27

După înfrângerea suferită în fața celor de la Ripensia Timișoara (2-3 pe teren propriu), U Cluj a rămas fără un om de bază în staff-ul tehnic.

Fost „principal” înainte de sosirea lui Bogdan Lobonț și ulterior sfătuitor al antrenorului, Mircea Cojocaru s-a despărțit de clujeni.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universității, a negat o posibilă ceartă cu fostul său secund de la Gloria Bistrița, Poli Timișoara, Târgu Mureș și Rapid.

„Eu nu stric o relaţie de 12-13 ani cu Mircea Cojocaru pentru fotbal. El nu a plecat că s-a certat cu mine. Sunt nişte motive ale lui, a spus că vrea să ia o pauză şi a fost o decizie pe care a luat-o el. Este un moment greu, pe care trebuie să-l justificăm bine. În momentele grele se văd oamenii tari.

Probabil că cineva alimentează cu astfel de informaţii şi se doreşte să se transmită ideea asta, dar adevărul pur este cel pe care vi-l spun. Am trăit atâtea momente cu Mircea Cojocaru. Să ne certăm pentru fotbal? Chiar am insistat să se întoarcă şi să stea liniştit, câteva zile, ca să nu ia o decizie rapidă. Are motivele lui, pe care el trebuie să vi le spună, dacă doreşte”, a motivat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Prosport.

U Cluj a pierdut meciul cu Ripensia în prelungiri, dar Bogdan Lobonț este încrezător că „șepcile roșii” vor promova în Liga I, în ciuda criticilor venite la adresa sa și a echipei.

„Mai sunt şase partide de disputat, iar după aceea, la final, tragem linie şi vedem unde suntem. Încă suntem acolo, pe locul 3. E normal să existe şi contestatari. Cine spune că de la barajul de promovare nu poţi să ajungi în prima ligă?”, a spus Bogdan Lobonț, după meci.

Pentru U Cluj urmează meciul din etapa cu numărul 33 în Liga a II-a, cel contra echipei ACS Poli Timișoara.

„Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă antrenată de Valeriu Răchită, şi va trebui să fim foarte atenţi. Un meci obligatoriu de câştigat”, a mai spus Sabău.

Trupa lui Lobonț se află pe locul 3, la patru puncte de poziția secundă și la șapte de liderul Academica Clinceni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
turbozero
turbozero  •  03 Mai 2019, 22:13

se pare ca nu a plecat asta seara a fost impreuna cu sabau la un eveniment sportiv la stadion https://www.cjsport.ro/fotbal/foto-a-inceput-turneul-centenar-sabau-si-cojocaru-au-participat-impreuna-la-deschiderea-de-pe-cluj-arena/

turbozero
turbozero  •  03 Mai 2019, 22:03

articol pe numaiu.ro cu informatii diferite.. banuiesc care e treaba: cred ca dupa meciurile pierdute cu petrolul si mioveni echipa a fost antrenata de cojocaru(pus superior al lui lobont dupa meciul cu mioveni) fiindca a jucat mai bine(mai slabut meciul cu Farul dar fara probleme mari) .. dupa 3 victorii obtinute de cojocaru( desi toata presa sportiva de latrai il baga pe lobont la inaintare) probabil ca lobont nu a mai rezistat si a antrenat cum a vrut el peste indicatiile lui cojocaru deoarece meciul cu Ripensia a fost sub orice critica! o harababura cap-coada joc la intamplare! cojocaru nu a vrut sa fie responsabil pentru prostiile lui lobont si pierderea promovarii si foarte bine ca a plecat! un mare de tot semn de intrebare despre caracterul lui sabau eu ca uist m-am scarbit de el demult de cand umbla prin lojele din cocina ! pnl-psd incepeti sa bagati material ca e groasa :))) fara ajutor extra fotbalistic nicio sansa la promovare cu lobont! :)) o solutie ar fi ogararu :))))))

calinescu_
calinescu_  •  03 Mai 2019, 17:09

CUM SA ASISTE LA PARODIILE LUI LOBONT ?????? POCAITUL SE SIMTE CU MUSCA PE CACIULA CA LA ADUS PE LOBONT DAR MERGE INAINTE PARCA NU S-A INTAMPLAT NIMIK ...!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează