FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS BALOTEȘTI

A plecat din Algeria pentru a antrena în România » Augustin Călin a semnat cu o echipă din Liga a 2-a

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 22:05

Augustin Călin (36 de ani) a plecat din Algeria, unde a condus-o până în urmă cu puține zile pe USM Blida, echipă de pe locul 3 din Liga a 2-a.

Tehnicianul a semnat cu CS Balotești, formație care în prezent ocupă locul 16, cu 16 puncte în clasamentul din Liga a 2-a. 

Obiectivul pe care îl are Augustin Călin este evitarea retrogradării. CS Balotești se luptă cu Metalul Reșița, ASU Poli Timișoara, Academica Clinceni și Dunărea Călărași. 

Augustin Călin a oferit o reacție pentru GSP.Ro despre acest subiect: "Azi am condus primul antrenament. Jucătorii sunt destul de receptivi și concentrați. Am ales să vin în România pentru a-mi demonstra mie că pot face față cerințelor și exigențelor fotbalului românesc.

Nu mă sperie locul din clasament. Am mare încredere în jucători și sunt convins că vom îndeplini obiectivul, adică salvarea de la retrogradare", a zis Augustin Călin pentru GSP.RO. 

Citește și: EXCLUSIV Interviu cu Augustin Călin, românul care antrenează în Algeria! Cum și-a început cariera, caracterizare a fotbalului algerian și dezvăluiri despre suporterii de acolo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează