FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

A sărit la bătaie! Atacantul Farului, Pătulea, s-a încăierat cu antrenorul Ilie Stan şi preşedintele Braşoveanu

Articol de - Publicat luni, 18 aprilie 2016 00:00

După două înfrângeri umilitoare, 0-4 cu Brăila și 0-6 cu Călărași, un jucător de la Farul a sărit la bătaie.

Președintele clubului, Auraș Brașoveanu, și golgeterul Adrian Pătulea au fost la un pas de bătaie, după ce oficialul constănțean a blocat o reacție fizică violentă a jucătorului la adresa antrenorului Ilie Stan. Spiritele au fost liniștite de ceilalți jucători, care l-au oprit pe Pătulea, însă atacantul în vârstă de 31 de ani a fost exclus din lot, iar Farul îi va rezilia contractul.

"Am avut o discuţie cu Ilie Stan, în care a intervenit Brașoveanu, care mi-a băgat mâna în gât și m-a așezat pe scaun. Era clar că eram agresat. N-am reacționat violent, i-am spus că este nesimțit", a explicat fostul jucător al Iaşiului şi al Vasluiului.

"S-a ridicat la mine și m-a întrebat de ce îi fac eu lui observații. S-a comportat necivilizat și cu mine, și cu Brașoveanu, pe care a încercat să-l lovească. Nu s-a ajuns la bătaie, dar s-au împins"
Ilie Stan, antrenor Farul

"Nu-i prima oară când Pătulea are astfel de reacții, el se ceartă cu toată lumea și crede că este cel mai important"
Auraş Braşoveanu, preşedinte Farul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează