FOTBAL  »  LIGA 2  »  CEAHLĂUL

A votat fără mandat! Jucătorii nemțeni îl acuză pe Ioan Mironaș de uz de fals în Adunarea Generală a creditorilor

Mironaș e acuzat de propriii fotbaliști că a încălcat legea
Mironaș e acuzat de propriii fotbaliști că a încălcat legea

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Fotbaliștii, care au de recuperat restanțe totale de sute de mii de euro, vor să meargă în instanță și să atace demersul conducătorului clubului.

Planul de reorganizare de la Ceahlăul a trecut de Adunarea Generală a creditorilor la finalul lunii ianuarie. Printre cei care au votat "pentru" s-au numărat și salariații, deși aceștia nu mai primeau nimic din sumele datorate de club înainte de intrarea în insolvență, în iunie 2015.

La categoria "salariați" intrau și jucătorii, însă aceștia nu au fost prezenți. Pentru ei a votat președintele Ioan Mironaș.

"Noi n-am delegat pe nimeni"

"Eu nu știu nimic de așa ceva. N-am mandatat pe nimeni să voteze în numele meu. Dacă a făcut-o Mironaș, o să-l chem în instanță!", a spus Vlad Achim, fostul căpitan al Ceahlăului, acum la FC Voluntari.

Nici Cazan (Gaz Metan), nici Ichim (FC Botoşani) nu i-au dat mandat lui Mironaș să voteze pentru ei: "Nu ne-a anunțat nimeni nimic, cînd se discută, cînd trebuie să ne prezentăm. Nici alți colegi nu au făcut-o". Doar Cîrjan și Jovanovici au votat "împotrivă", dar prin fax.

"Și eu aveam bani de luat. La Adunarea Generală eram ca ei, un simplu om care avea de recuperat niște datorii. Cum fotbaliștii nu au venit la nici o întrunire a creditorilor, nu au venit nici cînd s-a votat panul, legea îmi permitea să votez eu pentru ei"
Ioan Mironaș, președinte Ceahlăul

"Domnul Mironaș e în eroare. Legea îi permite să voteze pentru o anumită categorie, dar numai dacă a fost delegat de respectivii creditori. Ori dînsul nu are nici o delegație!"
Lucian Enache, avocat AFAN

"Vom contesta în justiție votul din Adunarea Generală a creditorilor de la Ceahlăul. Ce spune domnul Mironaș, că salariații vor lua totuși 20 la sută din datorii, nu e adevărat. Pe rolul Tribunalului se află același plan de reorganizare, cu zero în dreptul salariaților"
Lucian Enache, avocat AFAN

575.419,88 €era suma totală a datoriilor Ceahlăului către salariați, inclusiv jucătorii, înainte de intrarea în insolvență

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
adicn
adicn  •  03 Februarie 2016, 10:24
Postat de adicn pe 03 Februarie 2016, 10:24

Omule, cuvântul *** este în DEX...bine, ăsta nuțți place, e mai bine ˝broscar˝?

*nu-ți

adicn
adicn  •  03 Februarie 2016, 10:24

Omule, cuvântul *** este în DEX...bine, ăsta nuțți place, e mai bine ˝broscar˝?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicn
adicn  •  03 Februarie 2016, 10:17

Băi *** care m-ai cenzurat, ce parte a cuvântului *** e injurioasă??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează