FOTBAL  »  LIGA 2  »  ABSENȚE

Absențe importante pentru Juventus la următorul meci! Cei mai buni jucători nu joacă împotriva lui CS Balotești

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2017 12:16

Juventus Bucureşti a cedat la Timişoara, 1-2 cu ASU Poli, şi a înregistrat al doilea eşec consecutiv după înfrângerea, 1-2, în Colentina, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Liderul îşi păstrează intacte şansele la promovarea în prima ligă în ciuda ultimelor două sincope la adăpostul unui avand consistent de puncte.

Pe de altă parte, oficialii clubului bucureştean au avut ocazia să reflecteze atent la situaţia lotului de jucători în perspectiva participării viitoare în primul eşalon în ultimele două dispute.

Absenţele notabile ale unor jucători importanţi, Liviu Băjenaru, Vali Dima sau Alexandru Zaharia s-a făcut din plin simţită în ultimele două jocuri de campionat pierdute de Morariu şi compania.

Dintre cei trei jucători de bază absenţi în ultimele runde doar Zaharia ar putea reintra în meciul cu CS Baloteşti care se desfăşoară duminică, de la ora 11.00, în Colentina.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează