FOTBAL  »  LIGA 2  »  AC MILAN

AC Milan a venit în weekend după un tânăr fotbalist român! Jucătorul s-a remarcat în UTA - Snagov 3-1

Ivano Pastore este unul dintre cei mai importanți scouteri de la AC Milan
Ivano Pastore este unul dintre cei mai importanți scouteri de la AC Milan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 21:14

Ivano Pastore, 48 de ani, unul dintre scouterii importanți de la AC Milan, a urmărit din tribune meciul dintre UTA și FC Snagov (3-1). Italianul a venit special pentru David Miculescu, atacant de doar 17 ani devenit titular la formația arădeană.

Tânărul internațional de tineret s-ar afla în atenția mai multor cluburi importante și din țară, precum FCSB și CS U Craiova, susține sportarad.ro.

Sursa citată anunță că Pastore, însoțit și de Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, primise referințe bune și de la alți scouteri ai lui Milan, care au mai venit la câteva partide ale tânărului atacant român.

David Miculescu, fotbalistul urmărit de Milan, a făcut un meci bun. A obținut penaltyul din care Rus a înscris pentru 2-1 și a oferit un assist de senzație pentru același Rus, care a ratat însă dintr-o poziție foarte bună.

VEZI ȘI:

FOTO Faza weekend-ului în România! Conducătorul lui ACS Poli Radu Birlică, urcat pe gard, ca un ultras

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează