FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Academica Clinceni și-a luat atacat de Liga 1! Fotbalistul a fost pe lista mai multor cluburi de Liga a 2-a

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 18:28

FC Academica Clinceni a reușit să aducă un atacant care a mai fost pe lista multor cluburi de Liga a 2-a. Alexandru Buziuc și-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș și a acceptat oferta venită de la Academica Clinceni.

Înțelegerea fotbalistului cu formația antrenată de Ilie Poenaru este valabilă, într-o primă fază, până la vară când se va discuta prelungirea cu încă un an a acestui angajament.

Academica Clinceni va juca sâmbătă, pe terenul sintetic de la propria bază sportivă, primul amical al anului în compania bucureștenilor de la Carmen, formație de Liga a 4-a.

Alexandru Buziuc are 24 de ani și este liber de contract după despărțirea de Gaz Metan. În acest moment este cotat la 100.000 de euro pe transfermarkt.

Fotbalistul a mai jucat în cariera sa la FC Vaslui, Gaz Metan și Rapid Suceava. Acesta și-a început cariera la Sporting Suceava. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează