FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

George Ogăraru, ironizat de fostul antrenor de la Ajax după ultima postare de pe Facebook » Cum a răspuns românul

George Ogăraru // foto: Facebook @ George Ogararu
George Ogăraru // foto: Facebook @ George Ogararu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 13:23 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 14:00

George Ogăraru (42 de ani), antrenor coordonator la Academia CSA Steaua, a lăudat pe contul său de Facebook unul dintre juniorii U19 ai „militarilor”, despre care scrie că a alergat peste 12,5 kilometri la cel mai recent meci. Un fost consilier și antrenor de la Academia Ajax i-a răspuns.

George Ogăraru, pe care clubul Armatei îl prezintă drept „antrenor coordonator cu atribuții de director tehnic” în cadrul Academiei, a scris o postare pe contul personal de Facebook despre Teodor Erhan, un mijlocaș în vârstă de 18 ani care evoluează pentru echipa U19 a Stelei.

Gigi Becali reacționează după ce Florin Tănase a cerut ca FCSB să joace în Ghencea: „Când voi interveni eu, o vom face!”
FCSB
Gigi Becali reacționează după ce Florin Tănase a cerut ca FCSB să joace în Ghencea: „Când voi interveni eu, o vom face!”

George Ogăraru laudă un jucător de la juniorii Stelei, iar un fost antrenor de la Academia Ajax îi răspunde 

Ogăraru îl felicită pe tânărul jucător pentru efortul fizic depus în Liga Elitelor U19, unde ar „parcurge în medie 12 kilometri pe meci”:

George Ogăraru, ironizat de fostul antrenor de la Ajax după ultima postare de pe Facebook » Cum a răspuns românul

La postarea lui Ogăraru a răspuns Eddie van Schaick, fost consilier și antrenor la Academia lui Ajax Amsterdam, club pentru care Ogăraru a evoluat între 2006 și 2010.

Mingea trebuie să circule, nu jucătorul”, a scris olandezul, în limba engleză. Ogăraru i-a răspuns prompt: „Ei bine, Ed, la nivelul de top e nevoie de ambele”.

CSA Steaua ocupă locul 6 din 6 în play-off-ul seriei de Est a Ligii Elitelor U19, cu două egaluri și 7 înfrângeri în 9 meciuri, golaveraj 10:21. Duminică, Farul a învins clubul Armatei la limită, 2-1, într-un meci disputat pe terenul 4 din Complexul Sportiv Ghencea.

Mai multe știri de actualitate:

Ajuns în Liga 4, Mihai Costea vorbește deschis despre carieră și relații: „Nu regret relația cu Daniela Crudu, chiar dacă nu-i convenea lui nea Gigi”

Pasiune pentru fotbal în „județeana” de Giurgiu » Omerta Stoenești - Săbărelul Ciocoveni s-a jucat pe un vânt crâncen, printre rațe și oi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  19 Aprilie 2022, 08:46

Daca jurnalistii GSP aveau vreo treaba cu fotbalul, ajungeau la doua concluzii si nu postau acest articol: 1: fotbalistii romani nu sunt pregatiti fizic. 2. In orice meci de UCL se poate observa ca jucatorii alearga 11-13 km. Faptul ca pustiulica a ajuns la aceasta capacitate la varsta de 18 ani este bine.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  19 Aprilie 2022, 08:42
Postat de sile007 pe 18 Aprilie 2022, 15:23

Mai exact 4,8 milioane de euro a cheltuit din banii cetatenilor armata pentru a castiga si ei in viata lor amarata si inutila un razboi, un razboi impotriva mediului privat de afaceri...asta inseamana comunism pur, ignoranta( bichir, ogararu, miu a. popa, balint etc etc), grandomanie( dincu, oprea, piturca) si arma lor preferata...legionarii( factiunile violente din fosta peluza sud a stelei).

Care mediu privat si oameni de afaceri? Te referi la omul de "afaceri" care a fost condamnat de 3 ori, dintre care doua condamnari au fost pentru furtul din bani publici, iar acum mai are inca un proces pentru 70 de milioane de euro furati de la stat in care a turnat lumea pt a scapa de puscarie + procesul de 34 de milioane vs Steaua in care avocatii lui au incercat sa spuna ca se face vinovat de folosirea marcii fara drept doar pt 3 ani, dar instanta le-a deschis ochii si le-a spus ca se calculeaza toata perioada 2003-2014? :)) daca vorbeai de faptul ca Steaua s-a batut cu Tiriac sau fratii care detin Dedeman, mai era o chestie, insa GB nu este om de afaceri. Este un condamnat penal si procesele inca vin.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  19 Aprilie 2022, 08:35
Postat de raspunzel pe 18 Aprilie 2022, 17:07

Asta e generatia aia antrenata cu whiskey prin autocare??? Atunci Geo trebuie sa transmite o corectie...ala nu e mijlocas "box to box" ...el e mai mult "bax to bax" ...:)))) Ca sa se bucure si catalyn... e DUREROS sa vezi cum sunt tocati banii contibuabililor ... academia CSA= concurs de 'drinkuit" in autocare, jucatori "pe fals", batai cu adversarii, antrenori angajati ca sunt "baiatul lui tata " ( tata care raspunde prezent la apel ...cand trebuie sa sustina cauza :)))) Cum spunea capitanul Tudorel Stoica ... daca vrei performanta ...numai CSA si talpaneua sunt solutia :)))) - de departe cel mai mare tocator de bani publici in sport ( nr 1 detasat) - cel mai mare numar de angajati - cel mai mare "creator" de pensii speciale - cel mai "opac" cheltuitor de bani publici Iar ca performante sportive .... ce fac Petrolul , Hermanstad si U Cluj cu bugete de 1 milion de euro/an ...talpaneua nu poate face cu buget de aproape 5 milioane euro/an ....CURATA PERFORMANTA :)))) Iar asta cu echipa U19...locul 6 din 6 si 0 victorii ...2 egaluri si 7 infrangeri ....cum ar spune catalyn..."viitor de aur talpaneua are ")))) Da lasa ca la vara fac ei niste transferuri ...si tot acolo or sa fie si la anu ( talpaneua in liga a 2a iar U19 tot pe 6 din 6 ) :)))

Vorbesti numai tampenii. 1. Ogararu a reorganizat tot staff-ul de copii si juniori acum 9-6 luni. Nu au scapat nici unii dintre jucatorii emblemati ai Stelei din anii 80. Doi din 3 fiind transformati in scouteri. 2. Antrenorul in cauza a fost dat afara. 3. Vreo doua grupe s-au dizolvat si au fost pastrati doar cei mai talentati jucatori. 4. Academia Steaua are 6 sponsori. Nu vorbim numai de banii din bugetul statului . 5. Ce buget de 5 milioane pe an, visezi? Toata sectia de fotbal a Stelei a primit un buget de 1.5 milioane, aici intrand si constructia a 3 terenuri sintetice in baza sportiva. Datele sunt publice. Ce fac Petrolul si U Cluj mai exact, in afara de a cumpara jucatori extra-comunitari si sa-i plateasca cu salarii mari? 0 investitii in juniori.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează