FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRAGEDIA LUI HENRY

Acasă după 34 de zile » La mai mult de o lună de la deces, trupul lui Henry a plecat spre Nigeria

Sicriul lui Henry, urcat în maşină pentru a fi transportat la aeroport
Sicriul lui Henry, urcat în maşină pentru a fi transportat la aeroport

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 19:29

Deşi trebuia să fie repatriat de luni, corpul fostului atacant a pornit abia ieri spre ţara natală, unde va ajunge mîine, la Abuja.

A fost o săptămînă zbuciumată în cazul lui Henry, jucătorul nigerian decedat pe 5 august, în timpul amicalului Baloteşti - Tulcea. Întors din drumul spre aeroport de două ori, iar un presupus amic al său a iscat un scandal monstru atît la IML, cît şi la capela cimitirului Bellu. Pînă la urmă, după mai mult de o lună de zile, trupul său a plecat ieri spre Nigeria, pentru a fi îngropat.

Ajunge abia mîine
Aeronava în care se afla sicriul de zinc a decolat la orele prînzului. Azi va pleca şi fratele fostului jucător, Ejike, urmînd ca acesta să preia trupul la Paris, unde cele două avioane vor avea escală. Vor ajunge împreună la Abuja, capitala Nigeriei, abia mîine. Deşi va fi îngropat în următoarea săptămînă, cauzele exacte ale morţii lui Henry sînt, deocamdată, necunoscute.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează