FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENT

Accident grav de circulație în Hunedoara! Mai mulți tineri fotbaliști și antrenorii lor au avut nevoie de îngrijiri medicale

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 11:27

Un microbuz în care se aflau mai mulți copii și antrenorii lor s-a ciocnit cu o dubă ce transporta marfă în localitatea hunedoreană Vețel.

Circulația a fost blocat, mai ales pentru că cel puțin 15 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, anunță Mediafax. Potrivit ISU Hunedoara, unul dintre şoferi a rămas încarcerat, serviciile de intervenţie aflându-se la locul accidentului.

Sportivii erau fotbaliști la o echipă din comuna Certej. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva.

"Un elicopter smurd a fost direcționat la locul accidentului, dar mai apoi a fost redirecționat la Deva, în caz că starea pacientului grav rănit se înrăutățește. Misiunea este în desfășurare", a declarat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, conform Digi24.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează