FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENT

Accident serios produs de preşedintele unei echipe din România! S-a urcat beat la volan :X

Maşina lui Hotico (dreapta) a tamponat serios vehiculul care circula regulamentar. Sursa. Actualmm.ro
Maşina lui Hotico (dreapta) a tamponat serios vehiculul care circula regulamentar. Sursa. Actualmm.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 16:11

Preşedintele echipei FC Maramureş Universitar Baia Mare, Dan Hotico, a intrat pe contrasens cu automobilul său, un BMW X5, tamponînd serios o maşină care circula regulamentar, informează actualmm.ro

Accidentul s-a produs pe strada Oituz din Baia Mare. Oficialul maramureşean ieşea din parcarea Sălii Sportului din oraş. Conform declaraţiilor acestuia, Hotico a încercat să evite un cîine, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, cealaltă maşină a suferit avarii serioase, iar şoferul a rămas încarcerat, fiind scos doar după intervenţia pompierilor militari.

Conform sursei citate, Dan Hotico consumase băuturi alcoolice înainte de urcarea la volan. Aparatul etilotest a înregistrat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
the.best_from.est
the.best_from.est  •  25 Iulie 2012, 18:46

a adormit la volan.

alex.j
alex.j  •  25 Iulie 2012, 18:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Este vorba de ce spune un britanic in peregrinarile lui prin..... nu conteza pe unde ? Sa-i amintim cum e la ei , in insula ? In marile orase se vorbeste un fel de engleza aia de-o invatam noi la scoala in rest sunt tot felu' de scots si wells care cinta imnul " god shave the queen" ! Multumim celui care ne da aceasta lectie de istorie da' nu era cazul , cauta o sursa mai serioasa !

albert01
albert01  •  25 Iulie 2012, 18:15
Postat de tataie2010 pe 25 Iulie 2012, 18:10

0,16mg/l nu e alcolemie care sa determine producerea unui accident. de fapt, cu asemenea valori poti conduce aproape oriunde in europa fara a constitui nici macar contraventie.

cred ca media prin Europa este undeva pe la 0,2-maximul admis

Vezi toate comentariile (18)
Comentează