FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

ACS Poli Timişoara i-a transferat azi pe Florin Nohai şi Petre Goge!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 august 2012 18:37

Noua echipă a Timişoarei, ACS Poli, a făcut azi două transferuri. Fostul fundaş al Ceahlăului Piatra Neamţ, Florin Nohai, care era liber de contract, a semna un contract pe două sezoane cu formaţia bănăţeană.

Tot azi a semnat şi mijlocaşul de bandă Petre Goge (21 de ani), acesta parafînd un contract pe trei sezoane. Luni, ACS Poli va mai aduce doi jucători. Fundaşul central Mirel Soare şi mijlocaşul stînga, Mirel Corcoveanu.

"Vreau să formez o echipă competitivă la Timişoara şi în acest sens voi încerca să mai aduc jucători care ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele în acest sezon", a spus agentul Cristea Opria, responsabil cu transferurile la gruparea timişoreană.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gemminy55
gemminy55  •  18 August 2012, 15:42

LASATI CU IRONIILE SI CU STIINTA DESPRE FOTBAL DLOR!ce daca iau adus pe cei doi sau mai aduc si pe altii,sunt copii tineri si daca isi doresc sa zboare pe teren atunci vor ajunge MARI !sa-i lasam si pe cei anonimi sa incerce ca nici MARADONNA SAU RIVELINO SAU PELE,nu sau nascut vedete,fiecare visam la ceva cand suntem copii sau adolescenti,ei de ce nu pot ajunge SUS? de ce sunteti asa rai si invidiosi?sau nu sunteti de partea obiectivitatii si impartialitatii?succese POLI TIMISOARA!

luciano86
luciano86  •  18 August 2012, 04:31

"mai aduc jucători care ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele în acest sezon", a spus agentul Cristea Opria" nu le are cu romana nenea asta???:)) sau cel care a scris articolul e praf?:)

fcbm
fcbm  •  18 August 2012, 00:36

Rau au mai ajuns daca l-au luat pe Nohai.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează