FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli Timișoara și-a găsit antrenor după plecarea lui Ionel Ganea: "Vreau să fac ceva pentru o echipă foarte importantă din România"

FOTO: Facebook @Poli Timișoara
FOTO: Facebook @Poli Timișoara

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 18:53

Ștefan Nanu (49 de ani) este noul antrenor principal al divizionarei secunde ACS Poli Timișoara.

După despărțirea de Ionel Ganea, conducerea timișorenilor a apelat la o variantă intermediară, în persoana lui Petre Vlătănescu. Înfrângerea suferită în week-end contra Luceafărului Oradea, scor 2-4, i-a făcut să grăbească procesul de găsire a unui tehnician.

"Sunt convins că va fi un campionat greu, dar am acceptat să fiu antrenor la Poli pentru că vreau să fac ceva pentru această echipă foarte importantă în fotbalul din România. Am în lot foarte mulţi juniori. Obiectivul meu este să fac o echipă competitivă", a declarat Nanu pentru arenavalceana.ro.

De-a lungul carierei de antrenor, începută în 2005, Nanu a antrenat FC Câmpina, Petrolul Ploiești, Inter Gaz, Minerul Motru, Farul Constanța, o serie de formații de tineret din Olanda și SCM Rm. Vâlcea.

Vezi și: Florentin Petre e oficial antrenorul unei formații din Liga a 2-a! Are o misiune imposibilă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 August 2018, 12:13

luati pe Chirila ca ala e miracle maker.

fibra
fibra  •  28 August 2018, 08:07

Poti sa vrei dar nu ai cu ce.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează