LIGA 2  ·  SCANDALUL MECIURILOR TRUCATE

Acuze grave în cel mai mare scandal de trucare a meciurilor din România: "Cei de la FRF mi-au propus să recunosc și să se stingă cazul ca în situația lui Șumudică"

Răzvan Burleanu (stânga),  Gabriel Bodescu (dreapta)
Răzvan Burleanu (stânga), Gabriel Bodescu (dreapta)

Marti, 31 Mai 2016, 09:57

Viorel Ion, antrenorul Gloriei Buzău, a lansat o serie de acuze la adresa FRF, după ce tehnicianul a fost suspendat pentru doi ani din fotbal și amendat cu 200.000 de lei.

Antrenorul a făcut dezvăluiri incredibile din ancheta în urma căreia s-au dictat suspendări de 14 ani și jumătate și amenzi de 960.000 de lei împotriva a 14 jucători și trei antrenori ai buzoienilor despre care se spune că au aranjat meciuri la pariuri. 

Viorel Ion susține că Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF mâna dreaptă a lui Burleanu, i-a propus un "blat" pentru o pedeapsă mai blândă la Comisie. Tehnicianul mai spune că ar fi acceptat inițial propunerea, dar că totul s-ar fi dat peste cap după ce s-a aflat că va candida din partea PSR la primăria Buzău. 

"Haideţi să vă spun în premieră, voiam s-o ţin până săptămâna viitoare, dar o dau acum. Am fost chemat, de fapt avocatului nostru,  i s-a propus de la Comisie să o dăm la pace. De ce? Pentru că s-a făcut prea mare tam-tam pe această temă.

Pe 29 octombrie, nu o să uit ziua asta, e ziua mea de naştere, s-a făcut prea mare tam-tam şi zice: «Nu vorbeşti cu Buzăul, cu Vioară să recunoască şi ei acolo că au jucat la pariuri, nu că au trucat meciuri, că au jucat la pariuri?».

Vine avocatul şi îmi zice: «Domnul Viorel, ce mi se întâmplă mie nu mi s-a mai întâmplat niciodată. A venit de la Comisie propunerea să acceptaţi, dăm o lună, două la cinci-şase (n.r. - jucători), s-a stins cazul cum i-am dat şi lui Şumudică, o amendă simbolică de 2.000 lei. S-a stins cazul şi gata». La care eu zic: «Păi stai să vorbesc şi cu băieţii, să vedem ce se întâmplă», dar, la un moment dat, zic: «Băi, eu m-am săturat de stresul ăsta, că îl am pe cap şi pe creier, şi vreau să mă liniştesc să ne vedem în continuare de fotbal. Accept».

Şi pe cine sacrific? Mă duc la Bunică, mă duc la Stoicescu, mă duc la ăştia în vârstă, Dăniţă, Marian Roşu şi mai urmau încă doi jucători mai în vârstă, zic să nu expunem copiii ăştia care ştiam că nu joacă. Da? Şi le spun... urma să dea acest verdict, dar în ziua când eu am fost la Federaţie să batem palma, mă ia gura pe dinainte şi anunţ pe cineva că o să candidez la Primărie... la care îmi spune aşa: «Domnul Viorel, vă rog frumos, mai gândiţi-vă că o să rămâneţi fără nimic». Sunt cuvintele domnului Bodescu. Dacă are curaj şi demnitate în el, să iasă pe post şi să recunoască acest lucru. Şi cu asta v-am dat răspuns", a spus Viorel Ion pentru Liga 2.Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (17)

spion_kop  •  31 Mai 2016, 19:18

mama mia ... ce de capsunari s-au apucat sa comenteze

weissburgund  •  31 Mai 2016, 18:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nello Milano  •  31 Mai 2016, 16:15

BAI POPOR *** NU VEDETI CA SUNTETI DEFINITIA PROSTIEI ACCEPTAND UN PRESEDINTE CA IOHANIS PREMIER CA PONTA ANTRENOR CA IORDANESCU *** CA ACEST BURLEANU ? VAI DE MAMA VOASTRA DE SUBJUGATI AI CUTUMELOR SI A INDOCTRINARII PSD-ISTE !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1