FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

Reacția lui Adrian Mihalcea, după meciul în care Unirea Slobozia a obținut menținerea în Liga 2: „Aici e mâna destinului!”

Unirea Slobozia a evitat retrogradarea în Liga 2. Sursă foto: Facebook
Unirea Slobozia a evitat retrogradarea în Liga 2. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 08:26 / Actualizat luni, 24 mai 2021 10:29

Unirea Slobozia a reușit să câștige barajul de menținere în Liga 2 cu Comuna Recea, în timp ce trupa maramureșeană a devenit a cincea echipă retrogradată în Liga 3. 

Pe-o arșiță ca-n mijlocul verii, ialomițenii n-au renunțat deloc la luptă, chiar dacă meciul a început de la 2-0 pentru oaspeți. 

Nebunia a început după pauză, când Christ Afalna (50) a deschis scorul și a menținut speranțele. Gabriel Lazăr (83) a făcut 2-0 și meciul intra în prelungiri. Doar că Marius Ciobanu (90+3) a declanșat fiesta la Slobozia, reușind golul victoriei și al menținerii. 

Adrian Mihalcea: „E mâna destinului”

„Am crezut în echipă de când am preluat-o. Noi nu am bătut niciodată cu 3-0. Aici e mâna destinuluiEu mă bazez pe echipă. Noi jucăm pe terenuri de fotbal, nu pe pârloage!”, a spus Mihalcea la final. 

Petrecere a fost doar o zi, Mihalcea are planuri mari pentru noul sezon și nu-și mai dorește ca anul viitor finalul să fie la fel de tensionat: 

„Oamenii au suferit până acum și nu-mi doream asta. Acum ne vom așeza la masă și vreau să creez o echipă care să ne ofere liniște și spectacol”. 

VIDEO 3 puști români așteptați să „explodeze” sezonul viitor. Gabi Manu: „Unul a semnat deja în Liga 1”

Citește și alte știri din Liga 2:

UPDATE VIDEO FC U Craiova 1948 a ridicat trofeul ligii secunde! Fanii, show în fața arenei „Ion Oblemenco”

VIDEO S-au stabilit meciurile de la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1: Voluntari - Dunărea Călărași și Hermannstadt - Mioveni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
scorpions721
scorpions721  •  24 Mai 2021, 10:31

ha ha ha, aici e mana ***. Astia nu au trecut mijlocul terenului prima repriza. Noroc cu amaratii de la Recea care s-au dat la o parte. Am vazut si noi meciul pe net Mihalcea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează