FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID. Adi Mutu și Daniel Pancu, dialog în direct la TV: „În locul tău, eu m-aș mai gândi” vs. „Să ne vedem fiecare de deciziile lui!”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 10:26

Adrian Mutu, selecționerul României U21, și Dainel Pancu, fost antrenor la Rapid, au discutat în direct la TV despre situația rapidistului, căruia i s-a propus să fie președinte la echipa din Giulești.

Mutu i-a dat un sfat fostului său coleg de la echipa națională, despre cum să se comporte de acum, iar Pancu i-a replicat scurt.

„I-a trecut supărarea. Acum e președinte și trebuie să scoată afară diplomația. Eu am fost în sens invers (n.r. președinte și după antrenor), ceea ce e mai ușor. Nu m-am regăsit în acea funcție. Lui Pancone știu cât de mult îi place să fie antrenor. Ultima oară când ne-am întâlnit am vorbit câteva ore de fotbal, am scris nu știu câte hârtii. Fiecare cu ideile lui.

 

Sunt puțin surprins de decizia lui și i-am spus-o și personal. Eu, în locul tău, m-aș mai gândi. Este alegerea ta! Te prinde, prestanță ai. Eu nu aș face așa”, a declarat Adi Mutu, potrivit digisport.ro.

„Hai să își vadă fiecare de deciziile lui”, a fost replica lui Pancu pentru Adi Mutu.

VIDEO

FOTO Imagini de la stadioanele Giulești, Ghencea și Arcul de Triumf

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre Rapid:

Daniel Pancu e intr-o situație incredibilă la Rapid: „Încă nu sunt președinte!” + clauza stranie din contract: „I-am spus și lui Alexa”

Marius Șumudică nu e de acord cu decizia lui Daniel Pancu: „O eroare. Pancule, nu poți să fii azi antrenor și mâine bucătar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
antirisc
antirisc  •  04 Iunie 2020, 12:52

Pancu și Nicolae au ceva de împărțit în legătură cu eventualul cașcaval care ar pica la Rapid din cer, că altfel e cam foarte puțin probabil. Un alt motiv plauzibil ar fi că pancone ar cam fi un psd-ist ***, pe când Nicolae nu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează