FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA VS. FCSB

Adi Popa, despre războiul CSA Steaua vs. FCSB: „Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a făcut atâția bani. Ideea e indusă cu forța”

Adi Popa // foto: Imago Images
Adi Popa // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 19:26 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 19:56

Adi Popa (35 de ani), până în această vară legitimat la CSA Steaua, a comentat disputa identitară dintre clubul armatei și FCSB, echipa de Liga 1 patronată de Gigi Becali.

Adi Popa a jucat în două rânduri la FCSB, mai întâi în perioada 2012-2017, apoi în sezonul 2019/2020, dar aventura pe care a avut-o la CSA Steaua, între 2021 și 2023, l-a făcut să-i considere pe „militari” fiind adevărații continuatori ai Stelei istorice.

Ultimatum de la Becali: „Dacă nu începe echipa cu el, gata!”
FCSB
Ultimatum de la Becali: „Dacă nu începe echipa cu el, gata!”

„Motoreta” a comentat disputa identitară dintre cele două echipe, FCSB încercând să obțină în instanță palmaresul echipei istorice a Stelei, care le aparține în prezent celor de la CSA.

Popa consideră că „marketingul agresiv” pus în practică de cei de la FCSB reușește să convingă o bună parte dintre microbiști că echipa din Liga 1 este adevărata Steaua.

Adi Popa: „Ideea că «FCSB este Steaua» este indusă cu forța”

„Nea Gigi e foarte smart, nu degeaba a reușit în viață și a făcut atâția bani. Marketingul lor vizavi de brand și de ceea ce susțin că sunt este foarte agresiv și foarte puternic. Ăsta este adevărul.

Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». Ideea asta, la cât de agresivă și puternică este, este indusă cu forța. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaște cu adevărat va lua de bună: «Da, așa e».

Aici ține de percepția fiecărui om. Dacă omul asta crede în sinea lui... și eu am crezut, nu ascund. Marketingul și campania lor foarte agresive te pot induce în eroare și au efect la foarte mulți suporteri, oameni, copii. Mai ales dacă cealaltă parte nu combate asta”, a afirmat Popa la emisiunea „Națiunea Stelistă”.

Sunt de părere că și dacă nu ar exista războiul ăsta, clubul (n.r. - despre CSA Steaua) tot ar avea nevoie să-și promoveze brandul, marca, în mod constant. Mai ales dacă ești într-un astfel de război. Dar asta nu ține de mine, ci de politica și filosofia clubului.

- Adi Popa, ex-FCSB și CSA Steaua

Mai multe știri de actualitate:

A căzut transferul pus la cale de FCSB! Gigi Becali anunță: „Acum mi-a fost propus altul”

George Ogăraru a prezentat proiectul prin care vrea să ducă Steaua în top: „Misiunea noastră e să fim cei mai buni din România” + marele obiectiv al „militarilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  20 Octombrie 2023, 10:11

Adisor ...Motoretele nu au creier ...de aia le zice motorete! ....se invirte roata si asta e tot! Relax Adisor ! Nu te baga ca -ti sare teava de esapament ! Steaua e FCSB pentru ca asta e adevarul ! Ti- o zic vreo 3 miloane de stelisti care nu stau in smart-ul lui Gigi ! Asta e singura echipa care a mers etapa de etapa si clipa de clipa pe drumul Stelei ! Csa e o talpanista clona creata din frustrarea unei miini de suporteri pusi pe scandal acum vreo 10 -15 ani cind faceau atitea grozavii , incit jucam fara spectatori luni la rind !

John.Wick
John.Wick  •  19 Octombrie 2023, 23:45
Postat de lefter_popescu pe 19 Octombrie 2023, 21:53

Amice, asta e cusurul tău...numeri din doi în doi. Când au fost 30.000 de fcsbisti în stadionul din cazarma Ghencea ? Cred ca te înșeli...sau mai bine spus , îți faci singur curaj. Popa are dreptate legat de campania agresiv mincinoasa indusa și de presa fcsbista. Sa vedem dacă justitia nu va mai amână decizia definitiva privind palmaresul pt ca apoi Talpan sa solicite în apelul blocat de Gigi Valiza, plata celor 37 mil. euro pt furtul de identitate. Deja fariseul de origine albaneza, fiind pe drojdie, a început sa vândă cam tot ce se poate pt a-,și plăti prejudiciul fata de clubul Steaua. Apoi, vom vedea dacă îl vor mai tine balamalele pe Gigi Valiza sau se va întoarce la oile lui. Este adevarat ca indiferent de ceea ce va fi , suporterii fcsbisti vor continua pt o vreme sa plângă după denumirea bolsevica...dar în final le va trece.

csa csa e o clonă, orice v-ar comanda impresarii să postați. Cu hârtiile ce le fluturați, *** Uniți spre titlul 27!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  19 Octombrie 2023, 22:39

Dacă ți ai fi dat seama ca FCSB nu e Steaua, nu veneai sa joci la noi,a? Caracter de tradator. Băi, ar trebui sa iti fie rusine! Fără FCSB ai fi jucat maxim la Voluntari! Și nu ai fi avut banii de acum prin conturi. Nerușinatule! Măcar sa ai decenta sa taci și sa nu te implici în discuția asta, ca FCSB te-a făcut om.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează