FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Mesajul războinic al lui Adi Popa: „Noi suntem Steaua! Toate armele pe masă pentru promovare, trebuie să fim în Liga 1”

Adi Popa
Adi Popa

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 12:26 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 12:39

Adi Popa (33 de ani), mijlocaș la CSA Steaua, spune că „noi suntem Steaua” după ce a jucat timp de 5 ani și jumătate la FCSB.

Aflată la primul sezon de Liga 2, CSA Steaua, club care aparține de MApN, nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon și e nevoit să găsească un investitor privat pentru a putea activa pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Totuși, mijlocașul Adi Popa, de aproximativ două luni jucător al roș-albaștrilor, speră ca echipa să aibă drept de promovare. Între timp, el promite că va face tot ce-i stă în putință pentru a duce CSA Steaua în play-off-ul ligii secunde.

Totodată, „Motoreta” a comentat disputa identitară dintre clubul armatei și FCSB, echipa din Liga 1 la care el a evoluat în două rânduri (august 2012 - ianuarie 2017 și august 2019 - iunie 2020).

Adi Popa: „Noi suntem Steaua, trebuie să fim în Liga 1”

„Instanța a spus că noi suntem Steaua, dar ar fi bine să se termine și aceste procese, să rămână o singură echipă Steaua. Pentru suporteri ar fi bine să fie o singură echipă cu numele Steaua. Poate se vor uni echipele, nu știu.

Pot să vă promit că noi, jucătorii de la Steaua, o să facem tot posibilul ca să prindem play-off-ul acum. Vom vedea apoi dacă avem sau nu drept de promovare. Anul viitor, toate armele pe masă pentru promovare.

Steaua trebuie să fie în Liga 1! Dacă se fac demersurile legale de schimbare a societății, avem timp până la 1 iulie să rezolvăm. Nu trebuie să ne ascundem, în Liga 1 sunt bani publici la foarte multe echipe, dar legea trebuie respectată, nu avem ce face”, a declarat Popa, potrivit digisport.ro.

CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înființare, 1947, până în 1998, când AFC Steaua s-a desprins de Armată la solicitarea UEFA. În schimb, FCSB are palmaresul începând din 2003, când Becali a preluat echipa de fotbal.

Citește și: 

Antrenorul copiilor de la CSA Steaua implicat în scandalul cu manele și băutură este susținut de părinți: „Noi suntem vinovați. Plecăm cu el dacă va fi dat afară

Adrian Porumboiu intervine în războiul CSA Steaua-FCSB: „Suntem Coreea de Nord dacă am ajuns să ne dicteze Armata!” + Comparația cu Roma, Lyon și San Sebastian

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
dodo001
dodo001  •  15 Noiembrie 2021, 18:53
Postat de raspunzel pe 12 Noiembrie 2021, 15:01

Talpanistii ca politicienii :) Tu ii intrebi ceva iar ei "raspunde" la ce ar vrea ei sa intrebi :))) E greu cand nu-ti place raspunsul ??? Pana la urma OGARARU SI aDI POPA ( MOTORETA) AU JUCAT SAU NU LA STEAUA ??? Hai ca nu e asa grea intrebarea :))))

Chiar nu stiu de ce te superi. Toata lumea stie si o spune ca Fcsb nu e Steaua. Chiar si Gigi Becali ori de cate ori e intrebat spune de Fcsb. Azi in fata ziaristilor le-a spus raspicat, ca e Fcsb, sa nu il mai intrebe de Steaua. Pai atunci, ne luam dupa o gașca de suporteri? Mi se pare clar si de la Bistrița, din Ardeal, că cele doua sunt entitati diferite, Steaua e Steaua Bucuresti cu sediul in Ghencea, iar Fcsb e echipa din Berceni, pastorita de Gigi Becali.

1947____forumer
1947____forumer  •  12 Noiembrie 2021, 15:48
Postat de magic4ever pe 12 Noiembrie 2021, 15:00

La anu si la multi ani o sa promovati:))))Nici de locul 6 nu sunteti siguri...Petrolul,U Cluj si Chiajna joaca mai bine decat voi...si nici legal nu cred ca se schimba ceva peste noapte...

Daca nu promovam, la anu' va asteptam in L2. Dar sa va aduceti fotbalisti, ca la cum aratati acum, dam cu voi de pamant grav si e posibil nici play-off-ul din L2 sa nu-l prindeti.

1947____forumer
1947____forumer  •  12 Noiembrie 2021, 15:46
Postat de raspunzel pe 12 Noiembrie 2021, 15:01

Talpanistii ca politicienii :) Tu ii intrebi ceva iar ei "raspunde" la ce ar vrea ei sa intrebi :))) E greu cand nu-ti place raspunsul ??? Pana la urma OGARARU SI aDI POPA ( MOTORETA) AU JUCAT SAU NU LA STEAUA ??? Hai ca nu e asa grea intrebarea :))))

Hai ca-ti raspund eu: Adi Popa JOACA la Steaua, pana acum nu jucase, iar Ogararu a fost junior la Steaua vreo 7-8 ani la Steaua, e un produs 100% al Stelei, iar ca senior a evoluat a evoluat la AFC Steaua (nu prea mult), o firma-angajat a Stelei. A fost greu, singurel nu stiai raspunsurile :)) ? Iar tu tii cu clona FC fcsbeee 2003, iar eu tin cu Steaua. Cam atat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close