FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Adi Popa a ajuns la capătul răbdării: „De ce să mai stau la Steaua dacă nu se dorește promovarea?”

Adi Popa / Sursă foto: GSP
Adi Popa / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 14:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 17:26

Adi Popa (34 de ani), mijlocașul de la CSA Steaua, e din ce în ce mai hotărât să plece din Ghencea în cazul în care roș-albaștrii nu vor putea promova în Liga 1. Blocată de regulamente, echipa Armatei e „prizonieră” în liga secundă, aspect care îl nemulțumește pe „Popică”.

Cel mai experimentat fotbalist de la CSA Steaua e tentat să-i părăsească pe roș-albaștri. Mijlocașul e deranjat de situația confuză din club, care nu are nici în acest an dreptul de a promova pe prima scenă. „Motoreta” a declarat în cadrul unei emisiuni de sport că se gândește să plece de la „militari” în vară.

Adi Popa a ajuns la capătul răbdării: „De ce aș mai sta dacă nu se dorește promovarea?”

Mi se termină contractul la vară și probabil că, dacă nu vor vrea să promoveze, am și eu o vârstă, nu știu de ce aș mai sta dacă nu se va dori promovarea. Eu am venit aici ca să promovez și promisiunile erau că se va putea chiar din primul an. La anul, cele două echipe din Liga 1 care vor pica își vor dori să revină și va fi o luptă și mai aprigă. 

Anul trecut am avut Petrolul și Hermannstadt (n.r. - contracandidatele la promovare), iar anul acesta am scăpat de echipele din Liga 1, am rămas doar noi. Era anul cel mai la îndemână să se promoveze, din punct de vedere sportiv.

E foarte greu să te motivezi știind că nu ai dreptul de promovare, să îi motivezi și pe cei de lângă tine, pentru că pică pe umerii celor cu experiență, pentru că îi ai pe umerii tăi și pe cei tineri, pe care tu îi motivezi. E frustrant. Noi defilăm în Liga 2”, a spus Adi Popa, conform digisport.ro

Adi Popa în carieră:

  • are 22 de meciuri în echipa națională, pentru care a marcat 3 goluri
  • a fost prezent la CE 2016, unde a jucat două dintre cele 3 meciuri ale României
  • are 7 trofee câștigate în Liga 1, toate cu FCSB, dintre care 3 sunt titluri de campion o are o cotă de piață de 500.000 de euro pe transfermarkt.

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

Steaua are doi jucători în probe

Steaua a anunțat că Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez se află în această săptămână în probe la clubul roș-albastru. 

„Începând de azi, echipa de fotbal Steaua București are doi jucători noi la antrenamente. Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez au venit de la CSM Deva (Liga a III-a) pentru a da probe la formația care este lider în Liga a II-a! 

Alexandru Iordache are 19 ani, joacă pe postul de fundaș central și are stângul ca și picior de bază. Kayondo Mahadi Mahrez este atacant central, are 26 de ani și este de naționalitate ugandeză. 

Cei doi se vor pregăti cu Steaua toată săptămâna aceasta, iar sâmbătă, 14 ianuarie 2023, vor primi minute în amicalul cu CS Păulești (ora 12:00, în direct pe Steaua TV)”, au anunțat „militarii”, pe pagina oficială de Facebook. 

VIDEO Ovidiu Burcă despre CSA Steaua: „Cluburile care nu pot promova nu au ce căuta în play-off”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Omul care a provocat interdicția la transferuri a lui Dinamo: „Nu negociez, să plătească!”

EXCLUSIV „Amendați cluburile, opriți traficul cu diplome!” » Antrenorul român acuză: „Două cluburi din Superliga mi-au cerut să le închiriez licența PRO”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
rav410wrc
rav410wrc  •  12 Ianuarie 2023, 14:05
Postat de mehigh_ms pe 12 Ianuarie 2023, 10:49

azi este mazare la popota?

DA, mazare cu caracatita ... talpan e "mort" dupa fructele de mare ;)))

Catalynn_.
Catalynn_.  •  12 Ianuarie 2023, 12:04
Postat de mehigh_ms pe 12 Ianuarie 2023, 10:49

azi este mazare la popota?

Pfff … ce mi-ai zis-o! Tare de tot, foarte originala, bravo! :-))) Îți aparține sau ai luat-o de pe undeva!? Din nou, este absolut geniala, cuvintele sunt prea sărace pt aceasta strălucire, pt acest vârf al spiritualității zecesebiste! :-)))

mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Ianuarie 2023, 10:49
Postat de Catalynn_. pe 10 Ianuarie 2023, 22:58

Pute bă de istețime, nu alta! :-))) Ca orice zecesebist! :-)))

azi este mazare la popota?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close