FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL STUDENŢESC

Adrian Falub a demisionat de la Sportul

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Tehnicianul Adrian Falub a demisionat marţi de la formaţia de ligă secundă Sportul Studenţesc din cauza rezultatelor slabe înregistrate în acest sezon.

"Am decis să demisionez, în principal din cauza rezultatelor mai puţin bune pe care le-am avut în acest an. Mi-am reziliat deja contractul cu Sportul", a declarat Adrian Falub.

Sportul Studenţesc a fost învinsă în ultimul meci, pe teren propriu, de Dunărea Giurgiu, scor 2-1, şi se află pe locul 10 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, cu doar 20 de puncte acumulate după 20 de etape disputate.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  21 Martie 2009, 23:39

lasat-ii pe Motroc cu Zanfir , ei cunosc cel mai bine jucatorii (daca or vrea sa scoata pisica moarta ei, dupa FALUB asta ?)! SAU mai fa TU o ghidusie Simane , ca aia cu retrogradatu', ca numai ai mult !

 •  18 Martie 2009, 16:24

La revedere, nene falube!!! N-o sa ne fie dor de "performantele" tale.

 •  17 Martie 2009, 21:50

BINE CA A PLECAT TENTATIVA ASTA DE ANTRENOR CEL MAI PRAF ANTRENOR CARE AFOST LA SPORTUL DIN 2000 PANA ACUM,,,,,,SPER SA FIE UN LUCRU BUN PT. TOTI SPORTISTI,,,,,ASOCIATIA SUPORTERILOR SPORTUL STUDENTESC BUCURESTI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează