FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Adrian Mihalcea l-a învins pe Viorel Moldovan în derby-ul ligii secunde » FC U Craiova învinsă categoric! O nouă victorie pentru CS U

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 17:48

Rapid a pierdut un nou meci important în lupta pentru promovare, chiar împotriva Unirii Slobozia, scor 0-1. Giuleştenii au avut şi ghinion după ce Daniel Niculae a ratat şi un penalty în finalul partidei.

Stelian Stan a marcat singurul gol al partidei în debutul reprizei secunde. Pe final, Rapid a asediat poarta oaspeţilor, dar Daniel Niculae în minutul 85 a ratat un penalty, iar în prelungiri şi Lukanovici nu a reuşit să reia mingea în poartă din doar 3 metri.

Contestaţi de suporteri
Galeria Rapidului i-a huiduit pe jucătorii lui Viorel Moldovan în finalul meciului şi au scandat împotriva lui Niculae şi compania: "Ruşine să vă fie".

Unirea Slobozia, antrenată de Adrian Mihalcea, i-a egalat pe giuleşteni în fruntea clasamentului, ambele avînd cîte 38 de puncte.

Echipele de start:
Rapid: Drăghia – C. Păun, Andrei Tînc, Al. Iacob, M. Stoica - Cl. Herea, Săndulescu - Al. Coman, Fl. Călin, D. Niculae - Ciolacu
Slobozia: Mastacan, Stan, Hristian, Soare, Toma, Macare, Ivaşcă, Ibriam, Ursu, Boiat, Nanu

FC U Craiova a fost învinsă categoric
Echipa lui Adrian Mititelu a suferit a 4-a înfrîngere din 2014, 0-3 cu Gloria Bistriţa. Singurul meci în care nu a fost învinsă a fost cu FC Bihor, 0-0 pe teren propriu. În acest moment, FC U Craiova este pe locul 9 în Seria II.

A doua victorie pentru Gabi Balint
După succesul categoric cu Minerul Motru, scor 6-0, CS U Craiova a mai înregistrat un nou succes sub comanda lui Gabi Balint. CraiOlguţa a cîştigat în deplasare cu Olt Slatina, scor 1-0, şi rămîne pe primul loc în Seria II a ligii secunde. Pe 2 este CSM Rîmnicu Vîlcea, echipă ce a cîştigat derby-ul cu Tg. Mureş de azi, scor 1-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (113)
dan.motru
dan.motru  •  26 Martie 2014, 21:08

Intr-o conferinţă de presă desfăşurată astăzi, Felix Grigore - directorul executiv al CS Universitatea Craiova, a ţinut să înlăture speculaţiile privind afilierea clubului la Federaţia Romana „Cu afilierea stăm foarte bine, nu avem probleme. Este vorba de o hotărâre a Comitetului Executiv de afiliere provizorie. Regulamentul spune că Adunarea Generală validează ceea ce Comitetul Executiv a hotărât. Validare înseamnă să ridici mâna. Este vorba de o procedură, trebuie îndeplinită. Sunt convins că la următoarea Adunare Generală se va supune validarea“.

dan.motru
dan.motru  •  26 Martie 2014, 21:07

Dreptul de promovare este o chestiune distinctă. Dacă cineva te-a invitat în competiţie, se subînţelege că beneficiezi de toate drepturile. Foarte bine puteam retrograda, cum şi promova. Articolul 54, despre care se tot face vorbire, este caduc, ca să folosesc un termen uzitat de unii jurişti în perioada aceasta. În liga întâi sunt, în acest moment, trei echipe pentru care nu şi-a produs efectele.

dan.motru
dan.motru  •  26 Martie 2014, 21:07

Sunt cluburi înfiinţate în 2009 sau 2010 care nu aveau cum să fie matematic în prima ligă în 2011 ori 2012. Este vorba de un articol care nu şi-a produs niciodată efectele şi sunt convins că la următoarea Adunare Generală va fi scos din regulament. Dacă s-ar respecta întrutotul regulamentul majoritatea echipelor din B nu ar avea dreptul să promoveze. Sunt multe care fie şi-au schimbat sediul, denumirea ori acţionariatul, iar potrivit regulamentului nu au voie să promoveze decât după 3 ani“.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează