FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA 1948

VIDEO EXCLUSIV Care sunt cele 3 zile „negre” pe care familia Mititelu nu le va uita! Dezvăluiri incredibile: „Mă blocasem! Tata se uita la mine și nu știam ce să-i zic”

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 13:46 / Actualizat joi, 06 mai 2021 16:12

Adrian Mititelu Jr a oferit un amplu intervu pentru GSP în care a vorbit despre cele mai negre zile din viața sa: dezafilierea Craiovei, procesul pierdut cu FRF și LPF, care a dus la falimentul familiei sale, plus ziua în care tatăl său a fost arestat. Le-a povestit pe toate, în detaliu.

- Au fost trei zile foarte grele: momentul dezafilierii, pierderea procesului și arestarea tatălui dvs. 
- Le țin minte pe toate. Eu i-am dat vestea dezafilierii tatălui meu. Am luat-o în râs atunci, mi se părea cea mai mare prostie din partea unor oameni de fotbal. N-am crezut că Statul poate lăsa așa acea situație. 

- Mai e și cea când ați pierdut definitiv procesul, nu? 
- A venit apoi falimentul. După care, în 2016, am câștigat la tribunal acea sumă mare. Cum să calculezi altfel valoarea unui jucător, dacă nu în baza clauzelor? De pe transfermarkt? Valoarea lor acolo era oricum în jur de 18 milioane de euro. Plus dobânzile aferente din 2011 până în 2017, ar fi fost vreo 40 de milioane de euro. În 2017 a venit acea zi infernală. Eram cu avocatul pe telefon, dar toată conducerea era aici, la club, așteptând sentința. Am aflat cu 40 de secunde mai devreme decât s-a dat la televizor. Stăteam așa, blocat, tata se uita la mine și nu știam cum să-i spun că acei oameni au fost achitați. Se vorbea că dacă am fi câștigat acea sumă, am fi falimentat fotbalul. Cum să facem așa ceva, doar nu eram cretini să falimentăm locul în care urma să ne desfășurăm activitatea. Se și făcuseră niște pași spre o înțelegere, credeți-mă. Numai o minune i-a scăpat pe acei domni, numai ei știu cum au reușit să se achite. 

- Apoi momentul arestării tatălui tău! 
- Iar ziua arestării tatălui meu a fost cea mai urâtă din viața mea. Am avut sentimentul că pleacă și nu se mai întoarce niciodată. A fost groaznic. Am încredere că la Curtea Supremă se va face dreptate și sper să fie eliberat înainte de termen.

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Condițiile lui Adrian Mititelu în penitenciar: „Stă în cameră cu 15 deținuți. E o nedreptate crasă!”

Adrian Mititelu jr., patronul lui FC U Craiova, dezvăluie „calvarul prin care a trecut familia mea”: „I-am spus lui tata să renunțe la echipă! A fost un coșmar!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
calicon
calicon  •  09 Mai 2021, 00:13
Postat de Manu Man pe 07 Mai 2021, 18:29

Serios??? La muncă cocalarilor! Dacă a fost condamnat înseamnă că a meritat. La mulți ani!

lase mestere ca au alti mult mai rau! nu zic ca este nevinpvat ,dat l-a mincat caracatita

3482832488401398
Manu Man  •  07 Mai 2021, 18:29

Serios??? La muncă cocalarilor! Dacă a fost condamnat înseamnă că a meritat. La mulți ani!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  06 Mai 2021, 16:46

Of de ar fi toți nevinovați ca tăticul tău tara asta ar depăși SUA și Rusia lejer.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează