FOTBAL  »  LIGA 2  »  DNA

Adrian Mititelu a ajuns în această dimineaţă la sediul DNA

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 10:04

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a ajuns în această dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie neînsoţit de vreun avocat.

Sursele GSP.ro susţin că este vorba despre o audienţă pe care Mititelu i-a cerut-o prim procurorului Doru Ţuluş în legătură cu plîngerile făcute de oltean în cazurile Piţurcă - FRF şi CS U Craiova.

Primul caz a ajuns în atenţia DNA după ce omul de afaceri s-a ocupat personal şi a depus o plîngere, fiind indignat de modul în care Piţurcă s-a despărţit de FRF de la naţională la Al Ittihad. În acest caz, procurorii au început urmărirea penală "in rem". DETALII AICI

În al doilea caz, cel al celor de la CS U Craiova, Mititelu cere să fie anchetat modul prin care echipa a fost primită direct în Liga a 2-a, în 2013, la cîteva săptămîni de la înfiinţare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
ipsilante
ipsilante  •  06 Aprilie 2015, 16:53

Gazeta cica:"omul de afaceri"!?! Care afaceri? BORFASUL INTERLOP mititelu, in mintea bolnava a unora, cica e om de afaceri... Acest infractor, mafiot parvenit postrevolutionar, nu are nimic in comun cu OLTENII, STIINTA si CRAIOVA! El este din ***... Orice alaturare, intamplatoare sau intentionata, ne aduce noua craiovenilor si oltenilor, in general, o jignire fara margini... Daca acest borfas nu a ajuns inca dupa gratii este ca Justitia mai colcaie inca de basisti corupti, gen Tulusi. Ceasul ticaie si, in curand, se vor strange, in frunte cu "escrocul national"- ***, acolo unde le este locul, la racoare. FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  17 Martie 2015, 18:35
Postat de darkdark pe 17 Martie 2015, 16:21

inteleg ca e suprat, nu inteleg de ce tine neaparat sa ma su-ga :)))

FUTTI FAMILIA-Ngura de postacBOOVEAN!

darkdark
darkdark  •  17 Martie 2015, 16:21
Postat de msr_ms pe 17 Martie 2015, 16:15

lasa-l mah pe eugen ca e trist si amarat.nu vezi de ce cadouri a avut parte de ziua lui?sambata llullaku,cu acel 1-1,apoi halep s-a calificat in optimi,mititelu s-a dus la dna si pt. clona si ca cireasa dupa tort el asteapta sa joace ana ivanovic la indian wells,cand colo surpriza....o sa joace caroline garcia in locul ei.acum ii intelegi supararea?

inteleg ca e suprat, nu inteleg de ce tine neaparat sa ma su-ga :)))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează