FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDAMNARE

EXCLUSIV / VIDEO Ironia sorții » Ce prevestea Adrian Mititelu la ultima apariție publică înainte de arestare

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 23:05 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 23:38

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat joi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova și încarcerat în penitenciar, după ce a fost găsit vinovat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCSB. Decizia este definitivă.

Vestea condamnării patronului echipei FC U Craiova 1948 vine la doar câteva zile după ultima lui apariție publică. Adrian Mititelu a fost invitat la GSP LIVE pe 28 octombrie, prevestea un viitor măreț pentru formația lui, lider în Liga 2, și prăbușirea rivalei din oraș deținute de Mihai Rotaru. 

VIDEO Mititelu, acuzații grave: „Mihai Rotaru controlează arbitrajul românesc!”

„Rotaru mă lucrează pentru că dacă promovăm, el e mort! Fotbalistic e terminat în Craiova! Mi-e teamă să nu umble și la echipa mea! Am paranoia asta. Ei știu că dacă vom promova sunt terminați. Atunci se va vedea adevărul. Lor le-a fost frică de revenirea mea. De ceea ce le-a fost frică nu vor scăpa! 

Rotaru, dacă nu avea stadionul ăsta... Stadionul a creat nebunia asta. Ei nu au jucat niciodată cu casa închisă. Stadionul va fi plin când vom juca noi acolo.

CSU Craiova are datorii de 10-15 milioane de euro către firmele lui Rotaru. El a avut noroc cu Mitriță și Mihăilă. Dacă nu erau ei, era terminat financiar. În următoarele 12 luni îl distrug pe Rotaru! Nu-mi scapă”, a declarat Adrian Mititelu la GSP LIVE.

Fac cea mai tare bază din România! Suntem la 4% cu proiectul. Rotaru, cu toți banii lui, nu are așa ceva
- Adrian Mititelu

VIDEO Adrian Mititelu: „Vor fi lupte de stradă la un meci direct”

Întrebat cum crede că ar arăta un meci între FC U Craiova și CS U Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”, Mititelu a spus că : „Ar fi război civil. Nu fac afirmații aiurea. Steaua - Dinamo nu va reprezenta nimic ca lupte de stradă față de ce va fi asta. Pentru că aici avem de-a face cu suporterii fanatici ai clubului, care au trecut prin asemenea drame, și cu o mână de trădători care au fugit și s-au asociat cu cei care au distrus clubul. Frustrarea este uriașă. Îmi doresc un asemenea meci, marea majoritate a publicului va fi forța noastră numărul 1. Peluza Sud îi va spulbera pe contracandidați și toată lumea va vedea adevărul. Mi-e teamă de ce poate să fie, vă spun că va fi nenorocire. Vor fi lupte de stradă

Rotaru mi-a furat aproape 10 ani din viață. Nu-l voi ierta niciodată! Nu am luat măsuri extreme, pentru că dacă faceam asta îmi puneam libertatea în pericol. M-am gândit la cele mai urâte lucruri posibile. Poate, după ce voi face ce am de gând să fac, autoritățile vor analiza și vor lua în seamă ce abuzuri mi s-au întâmplat. Justiția e o mare problemă. Judecătorii, 80% dintre ei, sunt corupți! Totul e la comandă. Mi s-a furat un club și i s-a dat clubul unuia din București! 
- Adrian Mititelu despre Mihai Rotaru

Citește mai multe știri despre arestarea lui Adrian Mititelu: 

Clipe dramatice la reținerea lui Adrian Mititelu: „De ce mi-l luați?” » Conflict după ce patronul lui FC U Craiova 1948 a fost urcat în mașina poliției

Adrian Mititelu, în lacrimi după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare: „Mă duc la pușcărie nevinovat! E o execuție ordinară!”

Fotbalul condamnaților » Adrian Mititelu, al 17-lea nume mare care ajunge la închisoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
111495283914936
Mirko Martin  •  19 Noiembrie 2020, 11:26

Cine putea decît voi GSP sa dați p asemenea stire voi sinteti ca Mititelu vorbiti doar din filme .am mai vazut cîți va pe aici care scriu dor aberatii dar nime nu scrie ca domnu Mititelu a distrus fotbalul din Craiova. Voi GSP vi ciuda pe CRAIOVA si FODBALUL din craiova

suporterucv
suporterucv  •  06 Noiembrie 2020, 20:54
Postat de george_br pe 06 Noiembrie 2020, 20:51

Poate ca asta a fost si scopul, sa-i inchida gura. Tare urat miroase condamnarea asta!

Nu te-ai mai oprit din plans ?? Ajunge ca devii penibil ! Oricum esti de fapt...

george_br
george_br  •  06 Noiembrie 2020, 20:51
Postat de psychokiller pe 06 Noiembrie 2020, 19:28

"În următoarele 12 luni îl distrug pe Rotaru! Nu-mi scapă” Din puscarie mai greu, nu poti da interviuri nu poti sa mai apari pe sticla...nimic nimic. :)

Poate ca asta a fost si scopul, sa-i inchida gura. Tare urat miroase condamnarea asta!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează