FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDAMNARE

Adrian Mititelu jr. are un mesaj amenințător pentru Dumitru Dragomir după arestarea lui patronului de la FC U Craiova 1948: „Are un dosar și s-ar putea să decedeze prin pușcărie!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 15:05 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:57

Adrian Mititelu jr. a avut o reacție dură după ce tatăl său, Adrian Mititelu (52 de ani), a fost condamnat joi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova și a fost încarcerat, după ce a fost găsit vinovat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCSB. Decizia este definitivă.

  • Context: În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Adrian Mititelu jr., cel care se va ocupa de acum de echipă, a avut un mesaj amenințător pentru Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF și cel cu care Mititelu s-a judecat după dezafilierea Craiovei.

„Îi transmit domnului Dragomir să își vadă de treaba lui și să nu mai vorbească niciodată de tatăl meu. Dumitru Dragomir, o nulitate absolută din punct de vedere juridic, își permite sa vorbească de cauza tatălui meu întrucât Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au fost achitați în 2019 în dosarul dezafilierii pentru sustragere de sub sechestru.

Domnul Dragomir să se mai gândească la faptul că are încă un dosar și, dacă o sa ajungă și el pe acolo, s-ar putea să decedeze prin pușcărie! Nu uitați ce vârstă are! (n.r- 74 de ani)

Tatăl meu, până la vârsta de 52 de ani, a produs circa 50 de milioane de euro din vânzări imobiliare, bani pe care Mitică Dragomir nici nu știe să îi numere. La vârsta de 52 de ani, Mitică Dragomir încă mai avea blugi nevânduți din ultimul transport, de pe vremea Victoriei București”, a spus Mititelu jr. pentru Prosport.

Ce a spus Dragomir

Acum vă aud. A fost condamnat? Doamne, ferește! Vai de capul meu!  Îmi pare rău de Mititelu. Nu îmi mai aduc aminte nimic de atunci, sunt ani de zile de atunci. Îmi pare rău de el. Chiar dacă a încercat să mă păcălească și pe mine. E și tânăr, nu are peste 65 de ani ca să beneficieze de reducerea pedepsei, e grav! Mie îmi pare rău de el.
- Dumitru Dragomir 

VIDEO Momentul reținerii lui Adrian Mititelu

Citește mai multe știri despre arestarea lui Adrian Mititelu: 

EXCLUSIV Dovezi incredibile prezentate de condamnatul Mititelu: judecătorul din dosarul palmaresului recunoaște că a făcut afaceri cu Mihai Rotaru

FC U Craiova 1948 și-a anunțat noul „boss”, după arestarea lui Adrian Mititelu: „Singuri împotriva tuturor să reușim promovarea!”

Clipe dramatice la reținerea lui Adrian Mititelu: „De ce mi-l luați?” » Conflict după ce patronul lui FC U Craiova 1948 a fost urcat în mașina poliției

Adrian Mititelu, în lacrimi după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare: „Mă duc la pușcărie nevinovat! E o execuție ordinară!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1622475914635973
Coco Cocos  •  07 Noiembrie 2020, 07:17

esti atat de mic, sper sa ramai asa toata viata...

deusdat
deusdat  •  06 Noiembrie 2020, 21:59

Patron la FCU ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  06 Noiembrie 2020, 21:12

Ce parizere desenate are băiatu'. Bombardier adevărat.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează