FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

VIDEO Mititelu jr. a ieșit la atac, după victoria cu Rapid: „Să-i fie rușine pentru ce a făcut! Mor de inimă”

Adrian Mititelu jr. +44   FOTO
Adrian Mititelu jr.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 08:13 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 09:27

Adrian Mititelu jr. (23 de ani), numărul 1 de la FC U Craiova, a criticat dur arbitrajul lui Lucian Rusandu de la meciul cu Rapid, câștigat de olteni cu 1-0.

Cronica meciului FC U Craiova - Rapid 1-0, AICI

Finanțatorul „interimar” al Craiovei a fost mulțumit de jocul prestat de echipa sa, i-a lăudat pe jucători pentru dăruire, dar nu a evitat subiectul arbitrajului. „Roșul” primit de Paramatti în minutul 62, pentru un presupus cot aplicat în abdomenul lui Rareș Lazăr, l-a înfuriat la culme pe Mititelu. Acesta cere mai multă atenție din partea arbitrilor sau chiar „centrali” de Liga 1 la duelurile rămase din play-off.

Adrian Mititelu jr, după FC U Craiova - Rapid: „Nu e normal, mor de inimă”

„O victorie extrem de mare, nu mare. Băieții sunt de felicitat, am jucat de 10+, să bați Rapidul în 10 oameni aproape o repriză este un sentiment incredibil. Victoria este pe deplin meritată, în niciun moment al jocului Rapid nu a arătat că poate să ne învingă, nici în 10 oameni, dar este o rușine ce s-a întâmplat cu arbitrul

Nu este normal ca noi să investim atâția bani în fotbal, să ne dorim de 10 ani să intrăm în Liga 1 și să îi dai Roșu lui Paramatti fără să atingă jucătorul. O asemenea decizie poate influența foarte mult promovarea! Să-i dai roșu, este inadmisibil așa ceva! Nu e posibil, să-i fie rușine arbitrului!

Era important să îi dea galben lui Eugen Trică când el a făcut o greșeală de clasa a 2-a. Tremur de emoții, a doua repriză am trăit-o aproape de banca de rezerve. Este prea mare presiune pe umerii noștri și dorința prea mare. Greșeala este omenească, dar când este doar în defavoarea ta, scuzați-mă, dar nu se poate așa ceva!

Am încercat să fim cât mai diplomați, să nu creăm scandaluri. Dar nu este posibil, gândiți-vă acum să fi pierdut două puncte pentru că îi dă el roșu lui Paramatti deși nu are contact cu jucătorul. Măcar să îl fi înjurat, să îi fi dat un cot în gură. Nimic! Mi-a fost teamă, normal. Avem nevoie la arbitri de Liga 1 în ultimele 6 meciuri, poate chiar de UEFA. 

Nu cred în conspirații, nu vreau să vorbesc de jocuri de culise dar vreau să fie mai atenți arbitrii. Să fie obiectivi, nu părtinitori. Acum aș fi putut să fiu aici să plâng cu voi că mi-a luat două puncte arbitrul. Nu e normal, mor de inimă!”, a spus Mititelu jr. 

Lupta nu s-a terminat, mai sunt 6 etape de jucat. Ne așteaptă un meci foarte greu la Călărași, o să vedeți cum vor juca cu noi, își vor da viața pe teren. Trebuie să ne trezim din beția victoriei și să ne adunăm pentru acel meci. Victoria cu Rapid este un pas mare spre promovare.
- Adrian Mititelu jr. 

Clasament play-off Liga 2: FC U Craiova, favorită la promovare

Mai multe știri despre Craiova - Rapid:

Căpitanul lui FC U Craiova se revoltă după victoria cu Rapid: „Suntem adevărata Universitatea Craiova și nu primim pic de respect!”

Trică a izbucnit după succesul cu Rapid: „Nu mă simt bine. Dumnezeu le vede pe toate!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
george_br
george_br  •  20 Aprilie 2021, 16:31
Postat de dansy pe 20 Aprilie 2021, 15:50

Echipa aia de ca tot vb pe aici a fost distrusa dupa 1983 de comunisti.Nu le-a convenit ce performante avea in acel moment.La distrugerea echipei aceleia a pus umarul tare de tot si Mircea Lucescu.Prietenii stiu de ce si cum a procedat Lucescu!

N-ai prins frecventa corecta. Stii tu ce stii dar noi vorbeam de alta perioada, mai recenta..

george_br
george_br  •  20 Aprilie 2021, 16:16
Postat de di.canio pe 20 Aprilie 2021, 16:12

Azi, 38 de ani de la Știința Craiova -Benfica 1-1

Chiar asa! Ce emotie, ce speranta, ce dezamagire...

di.canio
di.canio  •  20 Aprilie 2021, 16:12

Azi, 38 de ani de la Știința Craiova -Benfica 1-1

Vezi toate comentariile (70)
Comentează