FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr., primul interviu după numirea lui Ovidiu Stângă la FC U Craiova: „A venit pentru echipă și pentru tatăl meu!” » Ce spune de trădarea din 2013

Adrian Mititelu junior a preluat frâiele echipei după arestarea tatălui său
Adrian Mititelu junior a preluat frâiele echipei după arestarea tatălui său

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2020 17:50 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 18:33

Adrian Mititelu junior (24 de ani), fiul patronului de la FC U Craiova 1948, cel care a preluat conducerea echipei după arestarea tatălui său, a explicat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor care a fost raționamentul numirii lui Ovidiu Stângă (48 de ani) pe banca alb-albaștrilor

  • FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, și-a numit azi noul antrenor: Ovidiu Stângă (48 de ani). Acesta îl va înlocui pe „interimarul” Dan Vasilică. 
  • Stângă, care din 2015 era secund la echipa de fotbal feminin a celor de la PSV, revine după 15 ani în Bănie. 
  • Fostul mijlocaș a mai pregătit-o pentru o scurtă perioadă pe FC U Craiova, echipa dezafiliată de FRF în 2011, în sezonul 2005-2006, când i-a promovat pe alb-albaștri în Liga 1. Pentru o scurtă perioadă (octombrie 2013-martie 2014), Ovidiu Stângă a antrenat și rivala CS Universitatea Craiova

- Salut, Adrian! Vreau să te întreb direct. Cum s-a ajuns la varianta Ovidiu Stângă?
-  S-a ajuns la varianta aceasta fiindcă așa am simțit noi în clipa de față, că Ovidiu ar putea ridica spiritul echipei și ne-ar putea ajuta să formeze un nucleu de jucători - și cu cei tineri, dar și cu cei mai experimentați - el se pricepe la acest lucru. Chiar dacă el n-a mai antrenat în ultima perioadă prin fotbalul românesc, e un tip puțin mai special. 

- În ce sens? 
- Nu s-a implicat în provocări, chiar dacă în 2013 a mers la CSU. Atunci a fost vorba doar de niște orgolii pe care el le avea cu tatăl meu. 

Adrian Mititelu junior: „Nu mai avem timp de orgolii”

- Aici voiam să ajung. Crezi Ovidiu Stângă va avea probleme cu suporterii din cauza acelei experiențe la CS Universitatea Craiova?
- Normal că sunt unii suporteri mai pătimași care se gândesc la faptul că a mers acolo în 2013. Tind să cred că acolo a fost doar o chestiune de orgoliu. Avusese mai multe discuții cu tatăl meu și știți cum sunt oltenii. Ca să-și demonstreze unii altora lucruri, fac unele chestii pe care la un moment dat ar putea să le regrete. Noi acum nu mai avem timp de orgolii, trebuie să lăsăm totul deoparte și să ne gândim la promovare. 

- A fost greu să-l convingeți pe Ovidiu Stângă să revină din Olanda?
- Era stabilit acolo de mulți ani. A fost greu, vă dați seama. La PSV Eindhoven, avea de atâta timp confortul unui salariu lunar foarte bun. E greu să aduci pe cineva din Olanda în România, chiar dacă acolo antrena o echipă de fotbal feminin, mai ales că la Craiova este și acest război cu CSU. E o presiune foarte mare, se dorește performanță, dar noi credem că a fost cea mai bună soluție în momentul de față și sper să reușească. 

Mititelu junior: „Ovidiu Stângă n-a venit la Craiova pentru bani”

- Din punct de vedere salarial, va fi dificil să-i satisfaceți pretențiile lui Ovidiu Stângă?
- Cu tot cu bonusuri de promovare, e un salariu peste nivelul Ligii a doua. Cred că ambele părți sunt mulțumite, dar n-a fost vorba de bani. Ovidiu n-a venit pentru bani, a venit pentru echipă, pentru tatăl meu și pentru această provocare de a se relansa puțin în fotbalul românesc.

- În mod clar, obiectivul vostru e promovarea. Cum veți aborda această pauză competițională destul de lungă?
- Vom face un cantonament în Antalya de circa trei săptămâni, unde ne vom pregăti foarte bine, la un nivel foarte înalt. Apoi, vom începe la fel de în forță ca anul trecut. 

OFICIAL FC U Craiova l-a anunțat oficial pe Ovidiu Stângă

„OVIDIU STANGA A SEMNAT CU FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 ! Iata ca istoria ne pune in situatia ca dupa 15 ani, antrenorul Stiintei sa devina tot Ovidiu Stanga, cel care a reusit sa obtina promovarea in Liga I in sezonul 2005-2006. Speram ca divinitatea sa fie la fel de generoasa cu noi ca acum 15 ani si sa putem promova in Liga I in anul ce urmeaza. Multa bafta, Ovidiu !”, au scris oltenii pe Facebook.

Clasament Liga 2 

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

EXCLUSIV // UPDATE Oficial: FC U Craiova 1948 și-a numit noul antrenor: „Sperăm ca divinitatea să fie la fel de generoasă cu noi ca acum 15 ani”

FC U Craiova, primul transfer al iernii! A adus un fotbalist de la Comuna Recea

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
george_br
george_br  •  27 Decembrie 2020, 15:49
Postat de pittt pe 27 Decembrie 2020, 11:35

Tot n-ai inteles. Nu va bateti cu CSU pe nimic. De fapt nu va bateti deloc, ca nu aveti pe ce. Daca aveati urlau ziarele si instantele, dar poate ai auzit tu de procesul in care FC litera U Mititelu se judeca pentru palmares undeva. Daca ai auzit spune-ne si noua..

Mai baietas, nu se bate nimeni cu CSU pentru palmares, nu te mai agita atat! Clona voastra jinduieste la agoniseala altuia. Vrea roade nemuncite, e culmea imposturii! Puneti-va pofta-n cui! Deci FCU nu se lupta cu o amarata de clona pentru palmaresul pe care ea insasi l-a agonisit. CSU Mogosoaia - ciuciu! Are ce-a adunat in astia sapte anisori de cand s-a itit in fotbalul mioritic. Vreti palmares? La munca, tovarasi!

pittt
pittt  •  27 Decembrie 2020, 11:35
Postat de george_br pe 26 Decembrie 2020, 21:23

Nu banuiam ca asta e un subiect atat de sensibil pentru tine... Relax, baiatu'! Ceea ce este extrem de sigur este ca CSU Mogosoaia NU ARE PALMARESUL! Asta e lucrul cel mai important!

Tot n-ai inteles. Nu va bateti cu CSU pe nimic. De fapt nu va bateti deloc, ca nu aveti pe ce. Daca aveati urlau ziarele si instantele, dar poate ai auzit tu de procesul in care FC litera U Mititelu se judeca pentru palmares undeva. Daca ai auzit spune-ne si noua..

george_br
george_br  •  26 Decembrie 2020, 21:23
Postat de pittt pe 26 Decembrie 2020, 20:33

E atat de simplu ca nici desen nu pot sa fac. Actuala FCU nu are NIMIC NIMIC NIMIC in comun cu cea falimentata, care e stearsa din firmele active la Registrul Comertului si e trecuta la firmele in lichidare, adica la dezmembrare!!!

Nu banuiam ca asta e un subiect atat de sensibil pentru tine... Relax, baiatu'! Ceea ce este extrem de sigur este ca CSU Mogosoaia NU ARE PALMARESUL! Asta e lucrul cel mai important!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează