FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Adrian Mititelu negocia o numire importantă, chiar înainte să fie arestat: „Nu voi refuza niciodată Craiova!”

Chiar înainte de primirea sentinței, patronul celor de la FC U Craiova 1948 negociase numirea lui Mircea Bornescu (40 de ani) în funcția de președinte.
Chiar înainte de primirea sentinței, patronul celor de la FC U Craiova 1948 negociase numirea lui Mircea Bornescu (40 de ani) în funcția de președinte.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 19:53 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 20:37

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova. Chiar înainte de primirea sentinței, patronul celor de la FC U Craiova 1948 negociase numirea lui Mircea Bornescu (40 de ani) în funcția de președinte.

  • Context: În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Mircea Bornescu a evoluat la Universitatea Craiova între 2005 și 2009. Fostul portar a susținut în fiecare apariție publică că adevărata continuatoare a „Științei” este formația lui Adrian Mititelu. Acum, „Pepe” poate deveni președintele lui FC U Craiova 1948. 

Adrian Mititelu, negocieri cu Mircea Bornescu

„Am avut niște discuții cu Mititelu, nu se încheiaseră lucrurile. E nevoie de puțină răbdare, trebuia să ne organizăm, să punem la punct niște detalii. Așa cum am spus, nu voi refuza niciodată Craiova.Am petrecut mulți ani acolo. Am crescut și ca fotbalist, și ca om acolo, am avut perioade frumoase și mi-am făcut foarte mulți prieteni”, a declarat Bornescu, informează Realitatea Sportivă. 

Adrian Mititelu negocia o numire importantă, chiar înainte să fie arestat: „Nu voi refuza niciodată Craiova!”
Mircea Bornescu

Șansele cele mai mari la promovare le are Craiova, are o liniște la nivelul clubului, salariile sunt plătite la timp. Suporterii sunt alături de echipă, au condiții, din ce am auzit, spre primele locuri din Liga 1!
- Mircea Bornescu

VIDEO Momentul în care Adrian Mititelu a fost arestat

Citește și alte știri despre fotbalul din Craiova: 

FC U Craiova 1948 și-a anunțat noul „boss”, după arestarea lui Adrian Mititelu: „Singuri împotriva tuturor să reușim promovarea!”

A revenit COVID-19 la CS U Craiova » Un fotbalist, depistat pozitiv

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
antalmihai
antalmihai  •  08 Noiembrie 2020, 13:05

imputitilor!

5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  06 Noiembrie 2020, 23:55

Ia panicat pe membrii aia de partid din liga unu. Eu zic ca ar fi câștigat la pas craiova liga doi. Ca la Românica nicăieri pe lume !

sala_dalles
sala_dalles  •  06 Noiembrie 2020, 22:30

Mititelu va conduce clubul prin trlefonul inteligentdin ocna fara probleme.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează