FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Adrian Zamfir i-a propus lui Fathi Taher să vină în Giuleşti: "E genul de afacerist din Israel, aşa..." ;)

În 2008, Taher a investit 8 milioane de euro la Rapid, apoi Copos l-a alungat din Grant
În 2008, Taher a investit 8 milioane de euro la Rapid, apoi Copos l-a alungat din Grant

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 23:52

Judecătoria a amînat pînă pe 28 martie decizia în privinţa planului de reorganizare al clubului giuleştean. Finanţatorul Adrian Zamfir recunoaşte că i-a propus lui Fathi Taher să revină sub Grant, însă iordanianul nu se grăbeşte să dea un răspuns clar.

Ieri, toţi rapidiştii au stat cu sufletul la gură: la Judecătoria Bucureşti urma să decidă dacă planul de reorganizare va fi aprobat sau clubul va intra în faliment. Deşi analiza dosarul era programată la ora 9:00, şedinţa a început cu patru ceasuri întîrziere!

Judecătorul sindic a dispus amînarea luării unui verdict pentru data de 28 martie, cu doar 3 zile înaintea expirării termenului limită pentru depunerea dosarului de licenţiere pentru Liga 1!

În cazul în care decizia va fi favorabilă şi rapidiştii ar avea şanse reale pentru a scăpa de faliment şi a obţine licenţa pentru prima divizie, posibilitatea ca omul de afaceri Fathi Taher să investească la Rapid ar reintra în actualitate.

Varianta a fost confirmată de unul dintre actualii finanţatori, Adrian Zamfir. "Dacă domnul Taher ar veni la club, ar face-o doar pentru a-şi recupera datoria mai veche faţă de dînsul. Ştiţi, el e genul de om de afaceri mai din Israel, aşa... ;) Din iulie şi pînă acum, am investit din buzunarul nostru aproape 500.000 de euro, mai mult nu putem face, trebuie neapărat să vină cineva cu adevărat potent financiar", a declarat Zamfir la sport.ro.

Derby-urile la Ploieşti
În cazul în care va promova, echipa nu va mai juca pe Giuleşti meciurile importante, stadionul nefiind omologat pentru astfel de întîlniri, de risc maxim, cu Steaua sau Dinamo, a anunţat administratorul judiciar Cristina Andronache.

"Am primit pe Alex Ioniţă 500.000 de euro şi TVA, plus doi jucători de la Astra şi dreptul de a juca pe stadionul Astrei de la Ploieşti. Stadionul Giuleşti nu mai este omologat pentru Liga 1 la partidele cu risc maxim", a declarat Andronache.

"Îl apreciez pe Moldovan, dar nu e normal să spui despre societatea unde lucrezi că e un mort care umblă. Cine mai bagă acum bani într-un «mort»?!" (Adrian Zamfir, finanţator Rapid)

"Şi dacă scapă acum Rapid, ce?! Asta nu trebuie să fie o bucurie. Dacă nu moare acum, moare la anul. Acolo trebuie să vină cineva să bage bani, nu cum se întîmplă acum. Nu poate conduce cineva care are un butic la colţul străzii" (Liţă Dumitru, la eStrada TV)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
turbozero
turbozero  •  15 Februarie 2014, 18:03
Postat de sslr pe 15 Februarie 2014, 15:19

el o fi 'mai din Israel', dar a bagat 7 mil in 6 luni, pe cand voi, care sunteti 'mai din India', vreti sa dati lovitura cu 500k....

si din aia 500k vreo 300k sunt de la astra pe ionitza

sslr
sslr  •  15 Februarie 2014, 15:19

el o fi 'mai din Israel', dar a bagat 7 mil in 6 luni, pe cand voi, care sunteti 'mai din India', vreti sa dati lovitura cu 500k....

kraus
kraus  •  15 Februarie 2014, 11:11

Decât Taher, mai bine Liga 5.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează